Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 24. oktober 2011

Liv a'la Carte

Weekenden er slut, og mandag, den lille tilbagevendende luder, er her igen. Øv.
I det mindste forløb min weekend nogenlunde - Jeg fik nusset hundehvalp (som dog var rædselslagen for alle andre end min Bedste - det besværliggør nusse-processen lidt. Dog ikke så meget at jeg gav op. Den blev tvangsnusset. Og hader mig sikkert endnu mere nu. Lortehund.)
I får dog lige et billede:
Hugo - Ja, det hedder han altså.
Status på S: Vi har kun skrevet sammen én gang i løbet af weekenden (room for applause). Jeg er da stolt. Og forstod lidt bedre "sagens alvor", da jeg tjekkede mit telefonforbrug søndag aften, for denne måned. Hmm, bare et par enkelte sms'er? Gæt hvem der er S....
Det skal stoppe.. Snart.. Om lidt... Imorgen..
Nok om det.
I øvrigt er der 5 uger til NZ kommer hjem. Og jo tættere vi kommer, jo mere nervøs, panisk, og run-away-bride-alike bliver jeg. Er vitterligt i en form for panik-stadie. Hvilket jeg også tror er en af grundene til, at det er lidt svært at stoppe med at skrive med S. For det ved man hvad er. Jeg aner ikke hvad der venter mig med NZ. Om der overhovedet venter mig noget. Og jaja, lad os så sige at vi blev kærester. Men hvad så, når han rejser igen om et halvt år/ et år, som han taler om? FEDT, så er jeg bare efterladt. Igen. Loose.
Jeg tror bare jeg vil læne mig tilbage, forsøge at samle de stumper af normalitet jeg har i mit liv, og så ellers flyde med strømmen og se hvad der sker. Uden at panikke for meget. Lettere sagt end gjort, kan jeg så sige allerede nu.
FML.
// Over and out - fra arbejdsnarkomanen der ELSKER sine 12-timers arbejdsdage <3
Ej det kræver altså lige en sang at tygge på. En sang jeg lige fandt, da jeg surfede på youtube, mellem cigaret-rygende katte og genial dansk humor, og som jeg egentlig synes er ret sød. Ikke at den har nogen relevans overhovedet, men det er der jo aldrig rigtig noget herinde der har.
Så. Slut nu.
// Over and out - for real.4 kommentarer:

 1. Det var da noget af en brat opvågning at få tjekket sine sms'er på den måde for en måned. Det gør min ikke, den skriver bare det samlede antal sms'er. Men hvad er situationen nu så? Undgår vi ham lidt eller?
  5 uger er bestemt ikke lang tid, forstår godt din små paniske angst. Det er måske også bare fordi I har snakket så meget, om følelser og alt sådan noget. Så bliver det lige pludseligt ret skræmmende når man snart skal se ham. Måske også fordi man lidt frygter at det slet ikke kommer til at gå når han så endelig er hjemme igen. (: Men jeg er sikker på at det nok skal gå, I har jo set hinanden før han tog afsted hvor det ikke var noget problem (: Og hvis han skal rejse igen, så må I tage den til den tid (:
  Men nu har jeg jo det selvfølgelig også med at se meget positivt på alle tingene :D Og så også lidt fordi at N i søndags fortalte mig at han er vild med mig, så er jeg meget glad for tiden.

  SvarSlet
 2. Jaa, den viser det meget præcist på min telefonregning, hvem man har snakket mest med - både pr. sms og pr. telefon. Meget oplysende. Og delvist chokerende. Vi forsøger undgåelses-metoden. Som i: Prøver-lidt-at-lade-det-glide-ud-i-sandet-metoden. Jeg ved ikke om det virker.
  Tak for forståelsen - Det er super skræmmende at han er her lige om lidt! Tænk hvis vi slet ikke funker? Eller han finde ud af hvilken psyko manisk strigle jeg er? Uha uha.
  Nu må vi se, som du siger. Tager dyyyybe indåndinger, og en dag af gangen.
  EEEEJ HVOR GODT! Ih hvor er det dejligt! Hvad så nu? Hvad skal der ske? Skal I komme kærester? :D

  // Rodebutikken

  SvarSlet
 3. Det er også den nemmeste måde at gøre det på. Jeg ville i hvert fald gøre det på samme måde, er en klaphat til at afslutte ting med folk.
  Du skal bare tage det roligt, der er jo en grund til at han stadig skriver og skyper med dig, det er jo fordi han godt kan lide dig! Og vi er jo alle maniske strigler en gang i mellem, jeg har også selv min indre freak der går lidt amok en gang i mellem. Så trækker jeg vejret dybt og går crazy amok i rengøring for ikke at skriver 20 sms'er og ringe, fordi han ikke svare lige med det samme.
  Jeg vil gerne komme kærester :D Men i min verden er det ham der skal spørge, plus at jeg ikke er helt så god til alt sådan noget med at snakke om følelser. Men jeg er da begyndt at tænke på hvad han skal have i julegave, så jeg ser i hvertfald en fremtid med ham :D

  SvarSlet
 4. Ja, det er jeg også.. Det er nok derfor der er så mange mænd i mit liv (der har været del. På samme tid. Ikke så godt.) Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at afslutte det! Det er vitterligt min største svaghed.
  Jaah du har muligvis ret. Og så må han altså tage det sure med det søde. Som man siger: "If you can't handle me at my worst, you certaintly don't deserve me at my best".
  Årrh hvor er det godt :D Ja, gu er det ham der skal spørge! (det synes jeg i hvert fald - det er mest romantisk). Årh hvor fint! Det er jeg slet ikke. Skal man det? Åh nej. Hvad hvis NZ synes vi er på gaver? Eller endnu værre. Hvad hvis S synes det??
  FML....
  Men dejligt at høre, at du er på den lyserøde sky! :D

  // Rodebutikken

  SvarSlet