Afdelinger i Rodebutikken

lørdag den 17. september 2011

Se hvad der kom til mig..

.. Den smukkeste buket blomster blev leveret til mig idag, lidt forsinket, men stadig lige smukke, og med en lige så smuk tanke bag.

NZ skrev imorges og kunne ikke forstå, hvorfor jeg ikke havde skrevet til HAM på min fødselsdag. Hvilket jeg jo synes var sært, da han jo ikke engang havde sagt tillykke til mig? Men så var det fordi han havde bestilt disse dejlige blomster til mig, men der var sket et brud i kommunikationen, så jeg fik dem først idag, efter han havde ringet til blomsterhandleren og brokket sig. Og kunne dermed ikke forstå hvorfor jeg ikke havde skrevet og sagt tak. Men de kom frem, og se så hvor fine de er:


Jeg blev bare så glad! Tænk at han synes at jeg er værd at sende blomster til. Og så bruge penge på sådan en fin og stor buket. Det er jo den rene love story. 
Suk. Nu skal jeg til at gøre mig klar til fødselsdag i aften hos min far, men tror dog liiige at jeg vil bruge 5 minutter mere på at kigge på mine flotte blomster. 

Hvor er det bare dejligt at være mig.

// Over and out - fra hende der svæver på en lyserød sky. 

2 kommentarer:

  1. Så fik NZ lige ti point ekstra i min bog (: Der er ikke noget bedre end drenge som sender blomster. Og jeg forstår helt sikkert godt at du svæver på en lyserød sky, for han virker sgu som en rigtig god fyr!

    SvarSlet
  2. Nej, jeg blev også over-lykkelig. OG han har bestemt sig, for helt sikkert at komme hjem til november. Så 29. november rejser han hjem! Hurra. Alt er bare så skidelækkert lige nu. Og han er virkelig begyndt at åbne op. Siger mange søde ting, ringer (meget) tit (over skype) og er i det hele taget ret sød.
    Så det er bare fedt. :)

    // Rodebutikken - nu med blomster!

    SvarSlet