Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 19. september 2014

Nogen har haft fødselsdag!

Og den nogen var mig! Sgu!

25 år! Hvad der svarer til et kvart århundrede, kontormusen Hannes jubilæum på kontoret, sølvbryllup mellem Mogens og Anette i Rødovre, eller gennemsnitligt antal af detailkædernes fødselsdage, åbningsfester, jubilæer og chef-fødselsdage.

Var ikke så slemt. Fik kanelsnegl og kaffe på sengen, Bornholmeren diskede op med gave (dog uindpakket - men det er jo tanken der tæller. Som han selv sagde, så var den jo stadig i æsken, hvilket teknisk set er en indpakning) og jeg havde hele formiddagen til at gå på free-shopping togt, og med grådige Gollum-kløer indkassere den nærmest eneste fordel ved at være medlem af alle tænkelige fordelsklubber, tilhørende irriterende plastikkort - gratis gaver.

Nåede da både forbi Sephora og Bodyshop, selvom sidstnævnte vel næppe gælder, når man betaler 100 kr ved tilmelding... Men det var lykkeligt glemt, så jeg fik mig en lille krukke kemikalier i brun pose, som sikkert får lov til at dø stille på badeværelseshylden, når gratis-rusen har lagt sig.

Anderledes gladere blev jeg for uret fra Olivia Burton, som Bornholmeren gav mig:

Olivia Burton, Big Dial, her
 
 
Ren pænhed på arm.
 
Fik også alt muligt andet pænt af mine søde veninder og dejlige familie, som kun gør pladsproblemet og udfordringen med at minimere antallet af flyttekasser i denne omgang, større.
 
Er kommet til at love, at prøve at nedbringe antallet af kasser, der skal fragtes til ny matrikel medio oktober. Til omkring ca. 35. I alt. 40 højest.
Og det mener Bornholmeren, sagtens kan lade sig gøre, hvis jeg bare giver lidt af mit tøj til genbrug, som jeg har været så god til, siden vi lavede aftalen (aftale: nyt stykke tøj ind = et stykke tøj ud). Er delvist enig.
 
Bornholmeren ved bare ikke, at alt det tøj som "er gået til genbrug" gennem hele året, i virkeligheden står sirligt pakket i flyttekasser oppe på loftet.
 
Hold kæft hvor er jeg i grunden træls.
 
// Over and Out

6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare overskudsfedt altså. Ren luksus blær. Tillykke!

  - Anne

  SvarSlet
 2. 25 er en dejlig alder! Men hooold nu fast, hvor er jeg blevet overrasket over, hvilke tanker der popper op i ens hoved, når man nærmer sig de 26? Jeg tænker nu dagligt over hele min fremtidige karriere, børn og ægteskab, døden og livet og alle mulige andre random tanker. Måske er det processen at blive voksen :-P ? Nyd uskylden lidt endnu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må jeg være forud for min tid. Det tænker jeg også ofte på. Hold kæft, hvor gammel er man så lige??

   Slet
 3. Tillykke med fødselsdagen, søde :-)
  Lækkert klassisk ur!
  Troede egentlig du havde fået et anden ønske-ur til sidste eller forrige jul, men husker jeg forkert?
  Lav endelig et indlæg med de andre gaver - kan så godt lide, når du liner ting op :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, fik også et ur sidste år, men man kan vel aldrig få for mange? ;)
   Skal se om jeg ikke kan lave et gave-indlæg. Har fået så mange pæne ting, at det næsten gør ondt! :)

   Slet