Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 13. maj 2014

Hæklerier på hjernen


Man kan ikke sige andet, end at jeg går op i min lille bucket-list med liv og sjæl.

Har både investeret i nåle og garn, og sidder både i toget (Der er fanme langt til Slagelse. Og endnu længere hjem. Kom nu, sommerferie!), og derhjemme og kæmper med fastmasker, luftmasker og stangmasker.
Er pt. Gået til kamp mod ”den magiske ring” (lyder i øvrigt virkelig porno. Er det for sin vis også. Pas på med at google det. Der kommer også helt, helt andre ting frem…) da jeg gerne vil lære at hækle en blæksprutte som det første projekt.

Meeen for faen - man kan jo ikke se en kæft på alle de der instruktionsvideoer! Og så går det i øvrigt så stærkt, at jeg skal starte forfra mindst 35 gange. Godt jeg har meldt mig til det der kursus i næste uge. Som jeg øvrigt ikke er helt sikker på, hvad indebærer. Spændende!
(er øvrigt lidt i tvivl om, om det er et totalt mormor-projekt jeg har gang i, og komplet nedern... Omvendt så fik jeg de vilde eyeballs af den jævnaldrende ekspedient i går, da jeg var inde for at "købe en hæklenål og noget garn der passer til". So sorry, men man skal vel starte et sted??)

I øvrigt er der en del af jer, der syntes at mit pennevenneprojekt var toppen! Og tak for det! Er i skrivende stund i gang med at skyde et par breve afsted til jer, og er spændt på om det kan komme op at køre.
Så mangler jeg bare lige resten på listen, at skulke mig igennem 4 eksamener, at deltage i 3 fødselsdage, at tjene nok til at komme på ferie, samt at tabe mig 3 kg til det der bikinisæson.


… Muligvis dropper jeg det sidste. Skal i hvertfald lige spise mit bland-selv-slik fra i lørdags færdigt. Det er farligt at bo på Nørrebro, midt i bland-selv-slik-pris-krig, når man har rygrad som en regnorm.

 

// Over and Out

2 kommentarer:

  1. Hvis du knækker tålmodighedskoden, så send lige de magiske ord, vil så gerne lærer håndarbejde!

    - Anne

    SvarSlet
  2. Det der med de sidste kilo - min erfaring er, at netop bare et par løbeture om ugen kan fjerne dem. Løb er en af de bedste forbrændings motionstyper, og så er det overkommeligt. Desuden, jeg droppede al alkohol fra sidste uge af (drikker øl + vin i weekender etc, normalt forbrug, dog kan en god aften på ølbar være reeeet lang!), og har allerede fået mit thigh-gap tilbage (du hader mig nu!) kan ikke engang presse lårene sammen selvom jeg ihærdigt forsøger, og er langt slankere i ansigtet. blot for at droppe en uge + weekend med alkohol. Og her taler vi måske dele 1-2 flasker vin med kæresten over de tre dage, og et par øl med vennerne. Alkohol er viiiiirkelig en kæmpe hæmsko for nogle folks vægttab. Jeg tabte mig en tøjstørrelse, da jeg tog to uger uden alt for mange kulhydrater og uden alkohol. Det er satme morsomt som ens krop reagerer. Dermed ikke sagt, at jeg ikke drikker (hell no!), men det er rart at vide fx inden et stort event, at man kan smide de der 3-5 kilo hurtigt. Så eksperimentér - det er lettere end du tror, når først du har fundet din helt egen "kur".

    SvarSlet