Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 1. november 2013

Stor 5-tal fra mig!

Jeg har villet blogge hele ugen. Virkelig. Men tiden gik bare. Og pludselig blev det fredag, og jeg har endelig sat mig i sofaen efter 9 timer med tankestrømme i retning af: 
- "Så tag dog de byttepenge, din klovn"
- "du behøver ikke kaste med de varer du alligevel ikke vil have"
- "... eller hænge/lægge/gemme dem mærkelige steder for den sags skyld"
- " Det gælder i øvrigt også dine brugte papirlommetørklæder! Klamme s*k"
- "TAL DANSK!"
- "SKRID UD AF MIN BUTIK"
- "Hader børn"
- "Hader voksne"
- "Hader alle"

Er begyndt at overveje, om jeg overhovedet kan holde til det her job. Jeg kan mærke, at jeg bliver påvirket af alle de negative/ dårligt opdragne / åndssvage kunder, og det er jo ikke så skide fedt. Men heldigvis forsvinder mit dårlige humør når jeg går ud af døren derovre, og så længe jeg ikke tager det med hjem, så kan jeg vel klare det. 

Har ellers villet fortælle jer om min helt suveræne uge! 

Jeg startede sidste weekend i Udkantsdanmark, på besøg hos Bedsterne sammen med Bornholmeren. 
En helt fantastisk weekend, hvor Bedsterne endnu engang bekræftede hvor godt de kan lide den kære Bornholmer, og hvor jeg konstant blev blød i knæene fordi han opførte sig helt eksemplarisk som barnebarnssvigersøn, og talte og hyggede med mine bedsteforældre som det mest naturlige i verden.
Det blev da også til en lille gåtur i skoven, bare Bornholmeren og jeg, hvor vi endte med en quickie opad et træ, med hundeluftere og pensionister gående frit i området - ikke at det jo har generet os før, men denne gang formåede vi dog at holde det privat - slet ikke ringe.

Ugen har desuden budt på en hyggedag med min søde far - brunch og shopping på hans regning = det kan jeg godt vænne mig til. Planlægger at vise jer alle mine fine køb - når jeg lige får tid mellem alle de timer jeg lægger ovre i Detailhandlen.

Endelig var jeg ude og svinge skinkerne igår, til tonerne af Bruno Mars i Forum. Super hyggelig aften med mange gode sange - selvom jeg godt kunne have undværet opvarmningsbandet og ventetiden indtil Bruno kom på. 

Og nu sidder jeg så somsagt i sofaen og prøver at abstrahere fra den fantom-"bibben" der kører i mit hoved efter de mange timer bag kassen. Tror jeg smækker lidt Grey's Anatomy på dvd'en og kværner en plade marabou - så må I andre klare det der J-dag. 

God aften!

// Over and Out

6 kommentarer:

 1. Jeg er helt med! Sidder under dynen og ser Glee og gnasker marabou, mums det er god chokolade :D

  SvarSlet
 2. Heller ingen vilde Sne-falds-planer for mig, lidt småblasfemisk egentlig, men skal være frisk og klar til præ-julehygge med de gamle i morgen, med juleskum, glögg og mandariner - der er intet som at starte en måned før, det er langt fra for tidligt B-)

  - Anne

  SvarSlet
 3. Spot-on indlæg! Og du bekræfter mig bare i at man helst skal undgå at blive kassedame.. Godt at høre, at det (igen) går godt med ham Bornholmeren.

  SvarSlet
 4. Hej Rode

  Hvordan går det med Bornholmeren og bagbords-aktiviteterne?

  Her har vi praktiseret det med en okay oplevelse til følge ;-)

  / Maria

  SvarSlet
 5. Er ny læser og har nu læste meget af historien om B samt S og lidt P. vil bare sige tak for at du har gjort 3 timers tur fra jylland til kbh til en af de sjoveste for både min kæreste og jeg :-D:-D Lika

  SvarSlet
 6. Og ps. Er gammel kasse-dåse og kan følge dog hele vejen. det er sååå nedern job.

  SvarSlet