Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 20. september 2013

Lidt af det hele

First thing first:
Se lige en gang - søde Tine fra Fitinspiration.dk, har været så sød at anbefale rodebutikken til sine læsere - jeg følger også med hos hende, så hvis du ikke kender hende, så kig lige forbi - hun er sød, sej og så lægger hun de dejligste opskrifter op på sunde alternativer.

Besides - tak for opmuntrende kommentarer til mit åndssvage cykeltyveri - den er desværre ikke dukket op, og jeg må nok indse at den er kørt til de evige cykel-jagtmarker - uden mig. Jeg har derfor bestilt en ny, og håber at den kan leve op til den gamle (men så skal sadlen jo IGEN "siddes til" - folk der har en læder brooks sadel, ved hvad jeg mener. I ihvertfald en måned skal man leve med øm numse og hård sadel, før læderet stille og roligt begynder at forme sig. Øjh. Luksusproblem. Ved det godt).

Og så har jeg været ude og bruge mit første gavekort fra min fødselsdag - det kom der dette ud af:

// Silkeprotein - balsamspray // Volume boost spray // Dove Summer Glow (må jo nok se i øjnene, at der skal hjælp til fra nu af, hvis ikke jeg vil ligne en maddike de næste 7 måneder) // Sanex deo (på tilbud - 15 kr!) // Volume Balsam // Granatæblebalsam // Granatæble Bodycreme // Smith's Menthol Rosebud balm // Loréal Kohl - white //

Dejlige basisprodukter som jeg man aldrig gider bruge penge på, men som er så rare at have stående på badeværelseshylden. 
Som I kan se er jeg desuden gået helt amok i balsam - men jeg bruger altid dobbelt så meget balsam som shampoo?! Det er I sikkert bedøvende ligeglade med, men det undrer mig hver gang jeg tømmer en flaske, og stadig har halvdelen af min shampoo tilbage.. Hmm. #livetsstoremysterier.

Nu vil jeg hanke op i weekendtasken og tage mod Udkantsdanmark. God weekend, og velkommen til jer der netop er trådt ind i rodebutikken i løbet af ugen - dejligt I er her! 


// Over and Out

9 kommentarer:

 1. Hej Rode..
  Jeg har samme problem... Hælder også balsam i mit hår når jeg går i bad og undrer mig over at min balsam slipper op før shampooen :-)


  Smil fra Pigepaatvaers
  (http://pigepaatvaers.blogspot.dk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er jo det! Jeg går og spekulerer på, om det måske er en form for konspiration. At balsam flaskerne i virkeligheden er meget mindre og vi på den måde bliver tvunget til at købe mere. Hmm!

   Kh

   Slet
 2. Bare lige et frisørråd: Håret skal vaskes mindst to gange med shampoo for at få snavset ud. (Man skal vaske det indtil det skummer godt - det gør det normalt anden gang). Og så skal man kun putte balsam i spidserne. SÅ holder balsamen længe skal jeg hilse at sige :)

  Ærgerligt med cyklen altså. Det er bare så skide ubehageligt at få stjålet noget.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Arh. Men det har jeg da slet ikke tid til, søde? Men godt fif, det med spidserne. I'll try that! :)

   Ja det er virkelig lortet. Kan heldigvis hente den nye snart håber jeg.

   Kh

   Slet
 3. Ja, nu vi er inde på balsam-shampoo-snakken, så kan jeg da bidrage med, at mine balsamflasker overlever hele 2 shapoo-flasker, før de er tomme... Der kan man bare se!

  Og det er faktisk dejligt, når en blogger (rettelse; den BEDSTE blogger) skriver om et ganske almindeligt hverdagsmysterium som balsam ;-)

  Rigtig god dag herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. How is that possible?? Hvordan gør du det? Hmm. Men der er åbenbart flere udfald af shampoo/balsam-konspirationsteorien.

   Årh tak for rosen altså! Bliver helt genert jo!

   Kh Rodebutikken

   Slet
 4. Har netop også fået stjålet min HELT nye cykel - OG mit helt nye cykelsæde med ekstra skum og gele :-( livet er uretfærdigt..

  Forresten, et sidespring - blogger du stadig for woman eller var det en engangforestilling?

  TUSIND highfives for din fede bloggin. Love it.

  SvarSlet
  Svar
  1. EJ det er bare så top nedern! Sgu! ØV hvor jeg føler med dig!

   Uha jaah, altså i teorien blogger jeg der stadig. Men i praksis sker der ikke så meget, fordi jeg desværre finder stemningen på woman meget hård. Så hellere være her i mit eget rod!

   Tak for rosen!

   Kh

   Slet
 5. It's a great post you have done.

  SvarSlet