Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 12. august 2013

Livet ville bare være nemmere...

uden:
- Regnvejr 
(ingen kan se godt ud i gummistøvler og med håret klistret til ansigtet, mens man kæmper igennem vandmasserne med våde hænder, våde lår, et par jeans der skrumper for hver regndråbe der rammer dem, og mascara i lodrette fartstriber henover ansigtet)
- Hår på benene
- Kalorier
- Folk der aflyser
- Lorte-chefer

Tilgengæld er mit liv beriget med:
- et styks usikkert arbejdsliv. Ja, min chef og jeg er ikke helt enige om, hvordan det der job skal køre. Så lige om lidt står jeg sikkert uden job og lort til halsen. Perfekt. 
- Genboer, hvis 2-årige de har valgt at kalde Laila. Stop.Bare.Stop.
- En bøde på afbetaling der tilsyneladende bare bliver ved og ved i det uendelige

Hvor ville jeg ønske at:
- Livet var en dans på roser
- At jeg var 10 kg lettere
- og at der i hele taget bare var en smule medvind i min retning. 

Så en fyr på cykelstien idag, iført skibriller. Af den kæmpestore, kinde/pande/fuldt-øjenparti-dækkende slags. Og så i dybrøde nuancer. Det var ligefør jeg fik lyst til at snuppe dem fra ham. Kunne godt bruge et par sikkerhedsbriller som værn mod alt det skodness jeg bliver ramt af p.t. i kategorien job, familie og økonomi. 

Min chef er som sagt bare rigtig skod. Gider ikke mere. Lang historie, men summasummarum er, at jeg ikke rigtig gider at være der mere. Så sidder hver dag og scroller jobindex igennem for jobs, og overvejer om jeg kunne gøre det ud for at være "en erfaren marketing konsulent med gode kontakter i medie- og journalistbranchen". Tror det næppe. Jeg er mere "forvirret, uerfaren fritidsblogger, med hang til sort humor, overforbrug og sort kaffe"-typen. Lort...

Ift. familie har jeg lige brugt en hel weekend sammen med min lillebror der lige er blevet 17, og derfor på 4. år forsat opererer på en helt anden frekvens end resten af os. Han var sur på mig non-stop på jeg-taler-aldrig-til-dig-igen-måden i 4 timer igår, fordi jeg havde spurgt om han ikke kunne levne det sidste stykke rugbrød til mig, ved frokostbordet. Lang eftermiddag, hvor han gik og ulmede som glohed vulkan, og mig der egentlig bare fik mere og mere lyst til at få ham til at eksplodere. Åh den familie <3

Ift. min økonomi er det jo bare førnævnte ligeomlidt-ikke-eksisterende job der påvirker sagernes tilstand. Og er ikke rigtig nede med dagpengesatserne for 2013. Kan sgu da ikke leve for den undskyldning af et beløb de spiser mig af med selvom jeg betaler kassen for at være dækket ind. Desuden ville jeg kede mig ihjel i løbet af den første måned. 

Liv og glade dage på Nørrebro, kan I se! 

Møg...


// Over and Out


2 kommentarer:

 1. Blev helt ked af at læse at en person der opfatter str. 38 som medium (de fleste danske forretninger betragter stadig str. 40 som medium), føler behov for at tabe 10 kilo.

  Jeg kom til at tænke på en video der blev delt for længe siden, hvor man så spejlbilledet af en pige der stod og betragtede sig selv kritisk. Så zoomes der ud og man ser at det er et skelet der står foran det spejl. De ville egentlig have brugt en normalvægtig pige til spejlbilledet, men fordi folks opfattelse af hvordan en pige/kvinde bør se ud er helt forskruet, var de nød til at bruge en der var lettere undervægtig.

  Jeg håber virkelig for dig, at du får et bedre selvbillede med tiden!

  Jeg er 175 høj og vejer 78 kg. Ja jeg har tendens til lidt topmave, men det synes min kæreste faktisk bare gør mig mere kvindelig. Jeg har det godt med mig selv og mit udseende. Det har taget lang tid at lære at sætte pris på det jeg ser i spejlet, det har været grænseoverskridende at se bort fra hvordan jeg troede "andre" mente jeg skulle se ud. Men det har i aller højeste grad været det værd.

  Jeg vil gerne tilføje at din Bornholmer tydeligvis også synes du er sexet og lækker som du er ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fandt den:

   http://www.youtube.com/watch?v=MBqS-Nk6QZI

   Slet