Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 12. juli 2013

Sildefest og Strandtest

Så er det imorgen jeg tager turen til øen i søen endnu en gang - denne gang for at overvære den famøse årlige sildefest i Hasle. Ikke just et arrangement jeg før har deltaget i, men Bornholmeren har lovet at der er øl, og så er jeg overtalt.

Han tog derover igår aftes, og efterlader dermed mig alene med pakkepanik ud over hele residensen. Skal godt nok kun være der i to dage... Men alligevel. Hvad nu hvis det regner? Eller blæser lidt? Eller blæser meget? Hvad hvis det bliver vildt varmt? Eller varmt men overskyet? Og hvad med solcreme? Og bikini?

Åååårh den bikini... Det var jo ikke ligefrem fordi det gik pissegodt sidst jeg tog den på. Håbede på badenymfe-look, endte mere over i hvalros-afdelingen.

Faktisk er det et ret stort issue, når man tænker over det. For selvfølgelig har Bornholmeren set mig i undertøj (og det der er nedenunder, både i mørke og i fuldt dagslys i al sin vælde..), men synes bare på en måde det er noget andet med bikinien? For hans venner skal jo også se mig. Og andre folk. Agtig... Øjh. Har fundet en anden, sort sag. Måske der er bedre held med den.

Jeg vil pakke videre - skal bare lige vurdere om gummistøvlerne, blondechemisen, everlast-buksern og den romantiske solhat (aldrig gået med, købt i et svagt øjeblik på gran canaria '08. Den er bare så Morten Korch-agtig og Bornholm alá Far til Fire) skal med eller blive.

Too fucking many choices..

// Over and Out

4 kommentarer:

 1. Rigtig god tur! <3

  Ps - stemmer helt klart FOR, at du tager den romantiske solhat med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Solhatten kom med, men aldrig på. Tror bare ikke Bornholm var modemæssigt klar til hipster møder mormor-looket.

   Slet
 2. bikini er overvurderet. det synes han og vennerne sikkert også. ta' den af og solhatten på i stedet. go' tur ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. hahaha! Ja det ville de sikkert alle sætte pris på.

   Slet