Afdelinger i Rodebutikken

lørdag den 4. maj 2013

Lessons in the art of Nørrebro Living

Ja, udover lige at være sikker på, hvilken dør man prøver at låse op i egen opgang, er der et par andre ting man som tilflytter fra Downtown Husum skal være opmærksom på, når man flytter til den store by.

# Tal ikke med folk i træningscentret
De kan simpelthen ikke håndtere det. De kigger på dig som om du var 1. gal, 2. vil stjæle deres shampoo eller 3. slå dem ned og derefter stjæle deres shampoo.

# Stop ikke på cykelstien
Once you're on it, you are fucking on it! Og man må bare ikke stoppe. Sådan er reglerne åbenbart. Og hvis du alligevel gør det, kan du være helt sikker på eder og forbandelser fra mindst 3 andre medcyklister, mens de hjuler videre afsted på byens ukronede vanvidsmotorvej.
Så du må bare håbe, at der hvor du skal hen, er der mulighed for at svinge ind i en gård, mellem to biler el. direkte ind i en Mustafa Kebab (som i øvrigt serverer "drive in" durum gennem vinduet nede ved Peter Fabers gade).

# Hav ikke sex med altandøren åben
Altså. I gode gamle Husum, stod bygningerne ikke så tæt, og man kunne sagtens (næsten uden problemer) have et vindue åbent om sommeren, og lade det falde sammen med en omgang lagengymnastik.
Det er en smule anderledes nu.
Bornholmeren var på besøg, og da sommeren endelig har besluttet at vende næsen mod Danmark, havde vi åbnet altandøren for lidt gennemtræk. Og dét faktum, kombineret med min forsatte mangel på gardiner (skal virkelig have sat dem op. Snart. Skal bare lige lære at håndtere en boremaskine. Kan man tage den slags kurser på aftenskole?) skabte en yderst akavet situation, da vi besluttede at udfolde os på lagnerne.

Midt i akten, hører vi pludselig en lyd. En piften. Jeg tænker at det nok bare er nede fra gaden, men så lyder den igen. Sammen med et... tilråb. Stærkt refererende til mit lydspor. Som jeg da indrømmer ikke var det mest stille af sin slags.
Flot. Og så ligger man der, og overvejer situationen nøje.
Skal man forsætte? Skal man stoppe? Skal man svare?
Vi kommer frem til en kombination hvor vi skruer ned for "blusset", jeg klapper i, og vi færdiggør vores forehavende. De havde jo set og hørt os, så hvorfor ikke bare blive ved?

Men jeg behøver vist ikke sige at det var en smule akavet resten af aftenen...
Tror vist bare vi har lært ikke at have åben altandør når ens genbo kan se og høre det meste (åbenbart).

Flot, Rodebutik, rigtig fint. Og velkommen til Nørrebro.

Tror bare jeg tager en pose over hovedet mens jeg går og forbereder mig selv til titlen som kræmmer. Jeg har lejet en stand på sommermarkedet v/ TAP 1 og Rema 1000 på Calsberg grunden imorgen, hvor jeg sælger ud af ting og sager. Kom endelig og gør et fund (man må også godt komme og sige hej hvis man kan finde mig.)

Ml. 10 og 16 på Pasteurvej 51 (v. rema 1000), Carlsberg grunden, KBH V.

// Over and Out


7 kommentarer:

 1. Hahaha, velkommen til København! Jeg har efter godt to år stadig ikke vænnet mig til det der med genboer, så jeg har bare accepteret, at de ved, hvordan jeg ser ud nøgen...

  SvarSlet
 2. Kære Rodebutik

  Jeg kan nu godt nok ikke se nogen grund til at man skulle holde sig tilbage,
  nu når man har den fine mulighed for at i fulde dragt nyde hvad liver byder
  en af lækkerier.

  Hvis jeg kunne se dig give den lagengas, forfra og bagfra og hvordan man nu
  ellers gør det på Nørrebro ville jeg sætte et WAY TO GO skilt op som du kunne
  se når du er stået af Bornholmer-færgen!!!

  Nyd ham. Tag og giv hvad du har brug for. Du fortjener det.
  Alle fortjener at knalde hjernen ud. Det gør vi faktisk.

  Maria

  SvarSlet
 3. Ka' godt huske, hvordan det var at flytte til København i sin tid, og du rammer især plet med cykelmotorvejene. Har dog ikke prøvet det med altandøren endnu - men jeg glæder mig :)

  SvarSlet
 4. Det er med sex som med tatar. Det skal nydes råt.


  Maria

  SvarSlet
 5. Mht. det der med at stoppe på cykelstien, er det så evt. fordi du bare stopper uden at give tegn? For der plejer jeg da også at blive megaforskrækket, og så kommer man let til at råbe et eller andet

  SvarSlet
 6. Haha ja husk armen på cykelstien og fuck genboen!

  SvarSlet
 7. Btw. er du helt holdt op med at skrive inde på woman?

  SvarSlet