Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 23. maj 2013

Bornholm, Regn & Kærlighed

Jeg overlevede Bornholm. Faktisk var det en skøn tur (kunne måske godt have undværet alt det der sild og svigerfamilie, men det gik), og vi nød vejret, øen og hinanden. Og nårh ja, knaldet som kaniner hver gang vi fik chancen for det. Svigerforældrenes badeværelsesbord bliver aldrig det samme igen... 
 Sol over Gudhjem... Puha... 

Mere sild...

HammershusEllers har den foregående uge budt på mange andre ting end en tur på solskinsøen. Udover at være blevet optaget på ISUP SummerSchool på CBS (yay!), har jeg bl.a. været til mit livs første fodboldkamp: Brøndby-FCN, midt i orkanens øje på Sydsiden. Skulle jo have den fulde oplevelse med øl, "fællessang"(mest bare en masse lålålålå eller uoh-uoh) og hash (vidste slet ikke at det var en del af det. Men hva' faen. When in Rome..) Desuden har jeg købt mig fattig i HAY (det er SÅ pænt jo!), drukket kakao i regnvejret med Lillebror af min indflyttergave til mig selv (igen, Royal Copenhagen er også virkelig pænt), og fået nye Converse af søde Farmand. 
Fest på Sydsiden

Display Me - Nu glæder jeg mig bare til at min far har tid til at komme og sætte dem op for mig! Kakao af de fine Contrast Krus fra Royal Copenhagen 

Så fine, nye Converse. 

I know. Et lidt dødssygt indlæg. Men det bliver bedre! Jeg lover det. Jeg prøver bare pt. at holde skuden nogenlunde flydende. Synes det hele er lidt svært. 


// Over and Out


2 kommentarer:

  1. Ser ud til at du har bollet Bornholm tynd.. Sejt!

    SvarSlet
  2. Godt du overlevede Bornholm - lyder til at have været en ganske fornøjelig tur - og sikke mange lækre ting, du har fået dig! Både RC, Converse og Hay er absolut ikke værst.

    - Anne

    SvarSlet