Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 2. april 2013

Når livet er noget møg

- min mor havde fødselsdag igår. 50 år. Og jeg måtte stå og fejre det på en kirkegård, med døde mennesker over det hele, og uden hendes smil, kys, duft, latter og stemme, der siger at hun elsker mig, og for alt i verden vil beskytte mig.

- x'en og kussen er gået fra hinanden og han er nu straks begyndt på den psykiske terror, der får mig til at knække sammen i afmagt.

- Den gamle lejlighed er stadig ikke lejet ud, så denne måned hedder det dobbelt op på husleje.

- Ingen på woman kan li' mig.

- det er vinter. I fucking april.

Alt er lidt tosset og dumt, og det er svært at fokusere på det gode. Men jeg vil prøve. Hvorfor ikke? Jeg har en dejlig Bornholmer som har spurgt om jeg vil med til øen og møde hans forældre og søde veninder der springer til ved flytninger, opbevaringsudfordringer, kærestesorger og almene problemer som kaffemangel og madkrise.

Det skal nok gå. Tror jeg.

//Over and Out

15 kommentarer:

 1. Tillykke med din mor søde <3 Kan godt forstå det hele gør lidt mere ondt på sådan en dag.

  X'en kører simpelthen på DIG nu hvor din kusine ikke er hans kæreste mere?? Er det sådan det skal forstås?? :( Det er jo ikke okay søde, kan du ikke ignorere ham og blokere ham rundt omkring?

  ... Ingen kan lide woman ;) Se på det sådan i stedet. Det er nogle kællinger der sidder derinde. Jeg ved det fordi jeg på et tidspunkt selv var én af dem :) (Jeg kan i øvrigt virkelig godt lide dig!)

  Det med vinter, ja det er en skøge. Det måtte gerne holde op.. For over en måned siden.

  MEN JA - fokuser på din dejlige bornholmer og dine søde veninder i stedet, det hele skal nok gå <3

  (Og det der med ekstra husleje, det er jo ikke til at arbejde med!)

  KNUS til dig!

  SvarSlet
 2. Hey, jeg kan altså godt lide dig. Og det ved jeg, at vores journalist Cordelia også kan :-)

  mvh
  Andrea (webred på woman.dk)

  PS: Øv med din mor. Har selv mistet min. Føler med dig. Der burde være en lov mod, at mødre dør.

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt lide dig og jeg er nærmest afhængig af Woman!

  SvarSlet
 4. Den eneste grund til at jeg overhovedet bevæger mig ind på woman.dk er pga dig. Så godt kan jeg lide dine ord :)
  Det gør mig ondt med din mor. Kan slet ikke forestille mig den smerte det må være at få revet sin forælder fra sig, så pludseligt og alt for tidligt.
  klem.

  SvarSlet
 5. Jeg kan godt lide dig på Woman!
  Og jeg måtte også fejre min mors fødselsdag blandt de døde for tre uger siden..

  Keep it up - you're good at it!
  Du opmuntre og inspirerer i hvert fald mig!

  SvarSlet
 6. Jeg er sikker på det hele nok skal gå (: Sommeren er på vej, og der er stadig medvind på cyklen og gratis smagsprøver i Føtex at finde i det ganske land.
  Tillykke med din mor iøvrigt!

  - Anne

  SvarSlet
 7. Jeg kan altså også virkelig godt lide dig på woman! Og er ked af at høre om din mor. Det må være usandsynligt hårdt.

  - Emma

  SvarSlet
 8. Kære Rodebutik!

  Min mor har været alvorligt syg. Det er længe siden, og hun overlevede. Jeg har aldrig før tænkt på mig selv som heldig - i hver fald ikke hvad angår forældre. Men en dag for længe siden skrev du noget på bloggen, som faktisk har påvirket mig siden (positivt!). Nemlig at alle os med en mor i live slet ikke altid får tænkt over, hvor heldige de/vi faktisk er. Det er sandt! Jeg kan toppes med min mor, så det gør noget. Hun er ikke perfekt - og det har også gjort ondt til tider. Men man skal bare aldrig glemme, hvor heldig man er at have sin mor. For ingen kan trøste som mor - ingen kan knuse som mor - ingen kan erstatte mor.

  Sender dig en masse kærlige tanker - jeg har på fornemmelsen, at en del af din humor og kærlige tilgang til livet kunne stamme fra din mor. Jeg tror en del af hende lever lidt videre inden i dig!

  Knus M

  SvarSlet
 9. Sender en masse tanker og et stort tillykke med din mor..
  Fejrer selv min far samme sted, får desværre ikke besøgt ham så tit, men han er ofte i mine tanker.

  Jeg kan skide godt lide dig - både her og på woman, du er ærlig og jordnær - du er ligesom alle os andre! Det giver mange point i min bog.

  Afstiafsted til solskinsøen med den indfødte, hold fast i dine veninder og fuck kussen og x-en.. Utroligt sådanne mennesker skal få lov at fylde så meget i ens liv..

  Mange tanker og kærlige knus herfra..

  SvarSlet
 10. Øv øv øv, det lyder hårdt. Men jeg vil bare sige, at jeg er på Woman og jeg kan SKIDE godt lide dig. Du virker så sjov og sympatisk og du er rigtig dygtig til at skrive. En del af pigerne på Woman har desværre en tendens til at hate på alt, de kan komme til. Der sker lidt for meget selviscenesættelse gennem nedgørelse af andre derinde. Så jeg ville ikke tage det personligt, hvis jeg var dig (I know, easier said than done). Op med hovedet og nyd din søde mand! :-)

  SvarSlet
 11. Hey jeg er på Woman, og det første indlæg, syntes jeg var lidt for Nynne-agtig - men det du skriver herinde på din rigtig blog, kan jeg godt lide. Måske du skulle give Woman en chance og skrive lidt flere indlæg, så brugerne kan give dig en chance :-)

  Good luck, Chuck!

  SvarSlet
 12. Vi elsker dig her på bloggen!
  Jeg synes du skriver super godt. Det er kun få måneder siden jeg første gang kom ind på din blog, men du fangede min interesse fra starten af, og puttede et kæmpe smil på læben af mig.
  Ville dog ønske du bloggede noget oftere, men forstår udemærket, at det må være svært at få tid til.
  Jeg er også på woman, og jeg synes det er skønt, at de har givet dig chancen.
  Keep up the good work!

  SvarSlet
  Svar
  1. Blev så grebet af det med Woman, at jeg helt glemte at tilføje, hvor ondt det gør mig med din mor.
   Jeg tør ikke tænke på, hvor hårdt det må være at miste sin mor så tidligt..
   Sender tanker herfra

   Slet
 13. Altså jeg er først begyndt at læse din blog, efter du kom på woman - og jeg har læst ALLE indlæg !

  Jeg synes du skal give det en chance, og dem der kritisere må jo kunne li det alligevel ellers læste de vel ikke ? Desuden er jeg helt sikker på deres liv mangler indhold, når man skal være efter folk for det mindste KEDELIGTliv.dk

  Stort tillykke til din mor - er sikker på de holder en gigantisk fest for hende der hvor hun er, og at hun holder øje med dig. Måske det er hende samvittigheden der sidder og prikker på skulderen, når man bliver fristet til noget man ikke burde ? :-)

  SvarSlet
 14. Hold op en fantastisk blog du har fået op at køre. Nu har jeg så også brugt den sidste uge på at få læst alle dine indlæg, og jeg kan kun skrive, at jo flere jeg læste jo mere vild blev jeg med dig ;)

  Alle dine pinlige oplevelser gav mig noget at grine af, mens dine indlæg om din mor gang på gang gav mig tårer i øjnene - du skriver virkelig smukt om hende, hvilket også bliver afspejlet i dette indlæg. Kæmpe ros herfra.

  Du har i hvert fald scoret endnu en fast læser, som dagligt ligger dagen forbi din blog.
  Ps fandt din blog gennem Woman, så tror bare du skal give det lidt tid :)

  SvarSlet