Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 3. marts 2013

Gud findes!

Han siger op. Han siger kraftedeme op!

"Jeg føler at det vi har er noget der kan gå hen og blive seriøst. Jeg har søgt en stilling i *Ny bank*, og fået den. Jeg siger op på mandag."

Undskyld, hvad? Gider han mig? Sådan for alvor? Så meget at han siger op, for at vi kan være sammen?

Er lidt i chok. På Halleluja-måden. Ja, det er måske gået lidt stærkt. Som når rodebutikken med alt for lidt penge i lommen og lidt for meget pina colada i blodet løber efter en taxa kl 03.54 en fredag nat= stærkt på den lidt klodsede måde. Men med mindst lige så meget befrielse og lykkefølelse når man klasker sammen på taxaens lædersæde, og ens liv egentlig virker ok forudsigeligt de næste 22 minutter.

Vi er ikke kærester. Det venter vi lidt med. Men vi er enige om (eller han er. Mens jeg bare jubler over hans beslutsomhed) at det er bedst hvis vi ikke længere arbejder sammen. Og nu hvor hans drømmejob alligevel lå lige der, så kan man jo ikke andet end tro, at det er skæbnen der lige har besluttet at have ja-hatten på, for en gangs skyld.

Det er fedt. Det er dejligt. Det er forår.

// Over and Out

9 kommentarer:

 1. Dør af fryd og begejstring! hvor er det bare fuckingpisseskide fantastisk. Ja tak til handlekraft og lykke-skæbne, forhelvede da!
  Godt det blomstrer hos andre, når mit eget kærlighedsliv samt lykke er ikke-eksisterende. Tror jeg dropper jalousien og lever på solskin samt din lykke i dag.
  Fik jeg antydet hvor begejstret jeg er?

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor er du sød! Elsker din begejstring. For det ER fucking fantastisk!!

   Slet
 2. Ej altså da!!! SÅ fedt søde!!! :D Hvor er det bare fantastisk, hold nu op du må da være kommet under huden på den mand :)

  Tillykke :) !!! (Så glæder jeg mig til at der snart kommer et 'nu er vi vist nok kærester' indlæg ;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde! Ja det nå jeg jo være- selvom jeg stadig synes det er svært at tro 100 % på. Men går ud fra a han virkelig vil mig. Vildt!

   Nu må vi se ;)

   Slet
 3. Fåårk hvor dejligt! Kan virkelig godt forstå, at du er helt oppe at ringe, søde Rodebutik! Elsker når mænd helt casual tager initiativ til den slags 'store ting', når man er i et forhold/har noget kørende. ;)

  Store smil og sommerfugle i maven herfra!

  /Maria

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt at læse søde Rodebutik! Der findes altså gode mænd der ude, kan jeg se!
  Det kunne være jeg skulle gå på jagt efter en bornholmer ;)

  SvarSlet
 5. Det er da simpelthen den dejligste nyhed - tillykke er vel egentlig på sin plads?

  Og kudos til ham :-D

  SvarSlet