Afdelinger i Rodebutikken

lørdag den 16. februar 2013

5# Små tissemænd

Så. Nu sidder jeg endelig i egen lejlighed i Husum efter en uge som nomade. Har nærmest boet i en sportstaske hele ugen, fordi Bornholmeren og hans selskab trak mig mod Vanløse, og jeg måtte adlyde mine instinkter. Instinkter der sagde, at hvis ungt kød som ham vil have sådan en rodet, lettere flabset arbejdsnarkoman som mig, så slår man til.

Og det gjorde jeg. Også i dén grad. Og det har været rart. Og sjovt. Han gav mig faktisk også blomster i torsdags. Efter han havde fortalt mig, at det faktisk var valentins dag. Det havde jeg ulykkeligt fortrængt. Men det var dejligt at blive overrasket efter mange timers arbejde.

Og nu sidder jeg så her og hviler både mit udvendige og indvendige (halleluja) jeg, mens jeg fryder mig lidt over mit held, i forhold til dagens "Bring a Word".

Små tissemænd
For jeg skal åbenbart tale om små tissemænd idag. Hvilket i virkeligheden er ligeså ærgeligt som slikkepinde med karamelsmag (ad), slud (hvem har nogensinde bestilt en blanding af sne og regn? Så stop dog!) og koriander. 

På en eller anden måde burde mænd egentlig have en mærkat i nakken, der lige indikerede størrelsen. Eller bare en generel varebeskrivelse. Er jeg overfladisk? Sikkert. Men helt ærligt: Det ER jo ikke ligemeget, vel? 

Så kunne man også melde dem for falsk varedeklaration, hvis man fandt ud af, at de ikke havde det udstyr, man håbede på. For fanden, jeg har engang mødt en, hvor den nærmest gik indad! Og han var ellers så pæn. Og sød. Det blev en meget lang nat...

Men så skal kvinder vel også stoppe med at gå med forede BH'er. For retfærdighedens skyld. Men det kommer jo ikke til at ske, vel? 

Så jeg går ud fra, at vi bare må leve i den forsatte uvished, og evige gambling. (Og juble højt, når man virkelig vinder, på penis-måden).

// Over and Out

10 kommentarer:

 1. Jeg har nu aldrig haft problemer med størrelser.
  For mig at se handler det også om ens egen fysik dernede.
  Kniberi og koncentration synes at hjælpe for mig.

  Jeg går nu ikke op i hvordan han er, men i hvad han gør og hvad vi kan sammen. Jeg er også komplet ligeglad med om han har glatte løg eller surroundings.
  Måske er jeg utidig i min generation?

  Tillykke med ham!

  Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej bestemt ikke, her taler jeg om førstegangsindtryk. En stor diller kan jo også være et helvede, hvis han ikke kan bruge den rigtigt.

   Og med henblik på løgene, så er det heller ikke noget jeg rigtig tænker over, egentlig.

   Kh Rodebutikken

   Slet
  2. Som sagt ej heller her.
   Blev der forresten ikke foreslået at du skulle skrive om pubes hår?
   Jeg kan aldrig rigtig finde ud af hvordan jeg har det med dem.
   Pt har jeg ingen, men jeg er ligeglad med om mændene har.

   Slet
 2. Hvor er du dog et egoistisk og overfladisk menneske. Du har ingen idé om hvor meget dit indlæg har såret mig. Burde skrive en lang kommentar men er mere ked af det end gal. /Jakob

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jakob,
   Jeg har lidt svært ved at forstå, på hvilken måde jeg har såret eller stødt dig. Husk på, at indlægget er skrevet med et smil, og som Maria ovenfor også skriver, så handler det ligeså meget om, hvad man kan sammen, som to mennesker.
   Her tales der om førstehåndsindtryk, og kom ikke og sig, at ikke også mænd er overfladiske på dét punkt.
   Jeg vil meget gerne høre mere fra dig, skriv eventuelt til mig: frokenrodebutik@hotmail.dk.

   Mvh Rodebutikken

   Slet
  2. Du er virkelig et modbydeligt og overfladisk svin. "Husk på, at indlægget er skrevet med et smil". Hvad fanden er det for en latterlig måde at retfærdiggøre, at du er en overfladisk møgfisse, der dropper fyre, hvis de ikke kan leve op til dine latterlige krav, som helt sikkert kommer af at have set for meget porno og Sex & The City.

   Jeg håber virkelig, at der er en fyr, der dropper pga. dine bryster, skamlæber eller din slappe og store fisse.

   Slet
  3. Hvor er du dog komisk at høre på. Lyder til der er nogen, der går i små sko og har dertilhørende små tissemænd. ;) Men det siger vel lidt sig selv? / En kvinde

   Slet
  4. Og du lyder som en idiotisk møgfisse, der tydeligvis har en stor og grim fisse.

   Slet
 3. Jeg faldt over din blog gennem woman.dk i går - og jeg har brugt hele dagen på, at læse den fra ende til anden - fantastisk med alt den ærlighed!
  Jeg kan genkende mig selv i så mange af situationerne, og er lidt mistroisk i forhold til om vi har stødt på de samme fyre, eller om der bare findes utrolig mange idioter derude *suk*

  SvarSlet