Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 5. februar 2013

#3 Fordomme omkring singlelivet

# Singler barberer aldrig ben!
(aldrig er måske så meget sagt... Men ok)

# Singler spiser kun kiks og gulerødder til aftensmad!
(Der er da både fibre og grønt repræsenteret. Really don't see the problem)

# Singler er altid fulde i weekenderne!
(Det er virkelig den sjoveste måde at spolere sin søndag på)

# Singler kan gøre hvad der passer dem!
(Stort set)

# Singler har det så nemt!

STOP RIGHT THERE! 

Nemt? Nemt? Du kære forholds-indsvøbte, varieret spisende, glatbenede ædruelige single-kritiker, der tager du ganske fejl.

Kan du for eksempel huske, HVOR besværligt det pludselig bliver at komme i tøjet, når man ved at man skal ses af ham den søde ovre på arbejdet? Hvor mange størrelser ens røv pludselig er vokset over night, og hvor mange helt, helt forkerte toppe man egentlig har liggende i skabet? 

Hvis du har glemt det, kan jeg sige dig at det er jævnt besværligt. Og tidskrævende. Hvilket jeg naturligvis ikke havde taget højde for, i min stramme morgenrutine. Nåede at stryge, prøve og forkaste 5 forskellige outfits inden jeg var nogenlunde tilfreds med spejlbillede. Og 25 minutter forsinket.

Men det er fanme heller ikke nemt når man styrtbløder indefra, og ens hormonudsving i øvrigt kan måles på richter-skalaen. 

Og alt det - tomt klædeskab (indhold ligger pt. i bjerglandskab i miniformat på gulvet), for sent på arbejde og maxpuls nået inden kl. 09.30, for så stort et antiklimaks, at jeg følte jeg kunne trække livsglæden ud af samtlige medarbejdere på kontoret med jordens største suk. 

Han mødte sent ind. Som i 15 minutter før jeg fik fri. Og selvfølgelig lige præcis i det øjeblik jeg var midt i en demonstration af, hvordan man laver lunges, i lidt for stramme jeans og til lidt for stor kollega, der så så sjov ud mens han efterlignede at jeg var ved at dø af grin. (Og nej, jeg er ikke typen der har et pænt grin. Lyder mest bare henad hyæne der er ved at kvæles).

FML. Brugte resten af dagen på at gå ind og ud af dør på den diskrete måde, for at vurdere om Bornholmeren på nogen måde kunne have gået ind uden at se mig.

Gik ikke. Han har med garanti set mig. 


.. Nå. 

Mon man kan score uden at vise snert af rundtosset personlighed?

Anyways, så er der mange fordomme om at være single. Jeg har be-/afkræftet et par stykker. Men der er helt sikkert også fordomme om folk i forhold. Jeg har masser. 

Men måske er det bare fordi man er misundelig? 

// Over and Out 

4 kommentarer:

 1. Troede den med at barbere ben kun var for folk med kærester, og ikke singler - men tydeligvis er der jo bare ingen der gør det længere.. så tit ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg hopper med på den om at jeg troede at det kun er kvinder i forhold der ikke længere barberer ben (med mindre det er sommer...og højst nødvendigt..taler vitterlig af erfaring...). Btw. hvis du vil have be- eller afkræftet nogle af dine fordomme om folk i forhold, så er jeg sikker på at du kan få svaret fra dine kære læsere ;)

  SvarSlet
 3. Det her indlæg minder mig bare om hvor meget jeg hader hader HADER at være single! (Og ja ja ja det er måske klart at jeg hader det når jeg lige har været i forhold)

  Min eks kommer på besøg fredag og jeg har allerede nu aftalt med mig selv at jeg IKKE skal barbere mig (jeg gjorde det da vi var kærester btw :P) for hvis jeg er fyldt med hår, så er der ingen chance for at jeg lægger op til noget. Hold kæft det bliver underligt.

  I øvrigt er man altså altid aller mest attraktiv når man er i et forhold. Lige så snart man er single, er man bare ikke spændende længere. Fuck singlelivet!

  Ps: håber virkelig bornholmeren snart bliver scoret, for ingen kan da sige at du ikke gør en indsats ;)

  Knus

  SvarSlet
 4. Jeg synes det er sejt at lade ben, armhuler og køn stå hvad hår angår.
  Nogle mænd kan godt lide det.

  SvarSlet