Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 6. januar 2013

Udsalg!

Nå. Var på udsalg igår på strøget, sammen med samtlige andre danske statsborgere + japaner-turister.
Men fik da nogle fine ting, synes jeg:

Alle herlighederne. Der er altså noget magisk ved det, når det stadig ligger i poser. 

Måtte jo besøge Sephora i Illum. Her fandt jeg en øjencreme, der påstår at kunne alt muligt. Jeg er spændt på at se, om det passer. Og så lige et smut i Matas og købe deres fugtmaske. Det ved man hvad er.

Gik amok i cremer. Det kan jeg godt se. Dagcreme fra Clinique, og natcreme med Aloe Vera fra The Body Shop. 

Og så liiiige lidt mere Sephora. Er helt tosset med dét koncept. En rundbørste og en mega palette på udsalg, med mange fine farver. Så kan mine gamle øjenskygger vist endelig blive sendt til de evige jagtmarker. 

Det blev også til et par fine stud-øreringe fra Gina Tricot. 

En lækker body-milk der dufter af indisk forår (the Body Shop), og lidt fornødenheder fra H&M. Købte desuden også en sportstop i H&M - ikke så spændende.

Endelig en t-shirt med Leo print fra Gina Tricot, og verdens sejeste bordeaux sweatshirt. 

Nogle ret fine ting, hvis jeg selv skal sige det. Er særligt vild med den bordeaux sweatshirt. Den er da for swag, som de unge ville sige det. Udover det så ligger jeg jo stadig brak med det her udslæt. Hvilket betyder, at jeg ikke har anden underholdning end mit TV og min Mac. Og det er farligt. Se nu bare hvad der skete:

Fint blondesæt fra 2Day på udsalg. Kunne ikke lade det passere. 

Og denne fine sag, også fra 2Day som jeg fandt på serafine.dk - de har så mange fine ting. Og så var denne også på udsalg! Så kunne jeg jo ikke modstå. 

For fanden. Læner mig op ad et seriøst afvænningsbehov.

Nå... Men jeg blev da et par pæne ting rigere. Og nu desuden også med massivt underskud på personlig betalingsbalance.

Dammit.

Nogen der kender nogen der kender nogen der har et deltidsjob til mig?

// Over and Out

7 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Kender tilfældigvis ikke lige nogen, der har et deltidsjob på lager, men jeg kender et trick, hvis du vil spare penge, når du shopper på nettet! (Dette er muligvis ikke den bedste hjælp ift. afvænning..)

  www.rabatkoder.com

  Denne side bruger jeg tit, når jeg køber tøj på nettet.. :) Engang i mellem kan man være heldig og få nogle helt fantastiske rabatkoder...!

  Jeg købte engang en kjole og en cardigan i H&M, og fik det til halv-pris bare pga. en rabatkode... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder spændende! Det må jeg straks se nærmere på. Når man har et forbrug som mit, så er sådanne ting kærkomne. Tak for tippet!

   Slet
 3. Sikke mange lækre ting... Er selv gået på total købe-afvænning pt. Det går nok ikke at trække kontoen mere i minus.. Næste SU er meget kærkommen, men hvor er der dog lang tid til!

  Jeg vil da også lige dele mit tip... som er ganske gratis! Der er nemlig ikke noget, som ting der er gratis :D

  Hvis man melder sig til Sephoras nyhedsbrev, får man en gratis håndcreme i fødselsdagsgave. Den skal dog hentes i butikken - så det her er nok mest et tip til dem der bor i nærheden af KBH. Medmindre man, som undertegnede, ønsker total nedtur på fødselsdag, da man bor 600 kr. togtur fra KBH og troede de sendte med posten. suk.

  Hilsen Jyden (som altså så ikke fik sin håndcreme)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg kender det. Den værste afvænning der findes! Tæller dagene til den 1.

   Ej et godt tip! Det vidste jeg slet ikke! Men hvor ærgeligt at den skal hentes i KBH. Nu er jeg jo heldig at bo tæt på, men jeg har da helt ondt af dig nu! Hvis jeg havde haft fødselsdag lige rundt om hjørnet, havde du fået min. Det kan jeg da ikke have på mig, at du sådan blev snydt!

   Slet
 4. Hvor er din Cool Story Bro sweatshirt fra? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er fra en lille sweatshirt butik der ligger på strøget. Lige på den første del af strøget fra Rådhuspladsen, på venstre side. Den hedder noget med 1962 eller sådan noget. De har rigtig mange fede prints, men denne her måtte jeg jo bare eje :P

   Slet