Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 24. september 2012

Se op!

Jep - på opfordring af en ny læser, har jeg fået lidt styr på de hankøn der har passeret (og stadig florerer) på bloggen.

Under "Madekartoteket" kan du finde oplysninger og indlæg om alle mine mænd.

Så er det forhåbentlig lidt nemmere at følge med. Men man er selvfølgelig stadig velkommen til at spørge. Selv jeg har ikke engang helt styr på dem, deres historie eller deres plads i mit liv.

// Over and Out

3 kommentarer:

 1. Nej, hvor fedt. Se nu giver det hele mere mening :) Må indrømme, at jeg var en del forvirret og er vist komme til at blande nogle forbogstaver sammen :)
  Nu har jeg læst en del om dine mænd (ikke det hele - der er alt for meget, hehe:) Og der begynder at danne sig et billede. For det første troede jeg, at Handy var håndværker og derfor du kaldte ham det. Det er han så ikke, kan jeg forstå. Men han lyder sgu sød - som i virkelig sød (måske lidt for sød?). Og sikkert også den type, man kan gifte sig med og få et par børn. Men giver han dig sommerfugle i maven? Det virkede ikke som den der "head-over-heels-jeg-er-bare-slået-omkuld" følelse. Jeg nåede så også kun til marts, så ved ikke, om det er en mere langsomt-udviklende kærlighed? Jeg må læse videre en anden gang. Skal jo også "arbejde" i morgen (aka speciale-skrivning, som jeg har fået at vide skal behandles som et fuldtidsarbejde, jaja!)
  Men tak for update og for en fed blog! Bliv endelig ved :)

  - Sus

  SvarSlet
  Svar
  1. Du rammer lige præcis hovedet på sømmet. For ja. Jeg er bekymret for, om han virkelig er lidt for sød... Jeg er en bestemt dame, og jeg gider ikke at have ret hele tiden. Jeg skal have modspil. Det får jeg bare ikke særligt meget af med Handy.. Hmm... Det er sgu svært.
   Åh ja, specialet må passes (men det er stadig godt at have et par overspringshandlinger i ærmet. Du er velkommen herinde. Jeg siger det ikke til nogen ;) )

   Kh Rodebutikken

   Slet
 2. Ja, tænkte nok at det var der, skoen trykker. Hvorfor skal man også altid være tiltrukket af de der kolde mænd, man ikke rigtig ved hvor man har? Good Lord altså... Kender det SÅ godt.
  Nå, men så fik jeg lige skimmet mig igennem April også (hold så op med de overspringshandlinger, NU tak!). ;-)

  - Sus

  SvarSlet