Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 30. august 2012

Bare et lille prik

Jeg er blevet vaccineret idag. Før første gang i 10 år. Kæmpede mig op til lægen med lange tunge skridt, og dødsangst i øjnene. Husker nålen som kæmpestor og sygeplejersken som en gammel heks uden nogen form for samvittighed. Men det var slet ikke så slemt. "Bare et lille prik" - og det var faktisk ikke værre.

Blev vaccineret mod HPV. Som jo er gratis indtil udgangen af 2013. Så HUSK, hvis I ikke har den og er under 26 år, at få den nu - inden det er for sent. Læs mere her.

Efter denne, knap så voldsomme oplevelse som jeg ellers havde svedt tran over hele morgenen, synes jeg alligevel det var på sin plads at belønne mig selv med en lille gave. Så jeg smuttede i H&M og fandt lidt småting:

Klassisk råhvid sweater & Perlekrave i rosa. 
(De sorte jeans købte jeg også. Har tabt mig to størrelser på en måned, og kan ikke passe nogle af mine bukser mere. Endnu to par er på vej med posten fra River Island.)

De to ting passede ret godt til min forholdsvis nye neglelak fra Chanel, som jeg så endelig fik en mulighed for at bruge. 

Og så røg denne varme sag også lige med hjem. Den skal dog lige byttes til en størrelse større i weekenden. 

Nu vil jeg lige tage en morfar på sofaen til lyden af Sex & the City ( Eller "Sex Und Das Stadt" - min dvd-maskine ynder i øjeblikket konsekvent at starte dvd'en på tysk. Meget mærkeligt træk), inden jeg i aften skal ind og se "Magic Mike" med min søde veninde. Nøgne mænd og stripperstænger? Ja tak.// Over and Out

7 kommentarer:

 1. Bare lige til info - den er gratis til og med 27 år! Og ikke kun hvis man er under 26, som du skriver ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh min fejl! Men skønt- så er der jo endnu flere der kan få glæde af den :)

   Slet
 2. Får man vaccinen hos sin egen læge? Eller er det på hospitalet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hos sygeplejersken hos din egen læge :) jeg ringede derop i morges, og fik en tid samme dag. Det tager ikke mere end et minut.

   Slet
 3. To størrelser på en måned? Puha, det lyder vildt! Hvordan har du båret dig ad, og fra hvilken størrelse startede du? Håber det er ok at spørge, ellers kan du jo bare udelade at svare.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er også kommet lidt bag på mig. Er begyndt at løbe. Først begyndte jeg i det små her i foråret med 3 km. Jeg har aldrig løbet før, så tog det meget stille. Så gik jeg op til 5 km, og nu løber jeg 6 km tre gange om ugen. Men hvad der virkelig har gjort en forskel er maden. Spiser ikke brød, og spiser mindre portioner. Men sulter ikke mig selv. Så er det jo ikke sjovt. Og spiser også brød hvis jeg virkelig har lyst. Men så har jeg en regel der hedder; hvis du skal synde, så spis kun halvdelen af hvad du ellers ville have spist. Det virker rigtig godt. Er gået fra str 30 til str 28, og har i alt fra foråret til nu tabt 5,5 kg.

   Slet
 4. Hvor er det fedt for dig. Tillykke og tusind tak for svar herfra! (og hvad bloggen angår.. Keep up the good work!)

  SvarSlet