Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 17. juni 2012

Eksamen imorgen

Alle andre virker bare meget mere forberedte end mig...


Anyways, så hedder det efter kl. 11.30 imorgen, SOMMERFERIE. Og så er der mindre end 24 timer til jeg sidder i et fly på vej til London, med 10.000 kr. på lommen, øremærket til at storforkæle mig selv og råhygge med min søde lillebror. Mon dog ikke der også falder en lille gave af til ham Handy også - har sådan lyst til bare at give lidt igen, når han er så sød ved mig. 

Men først er der altså lige en eksamen der skal overstås. Og da jeg tidligere idag tænkte over, hvilket tøj der ville være mest behageligt for mig at have på til formålet (intet der skal stramme nogen steder!), strejfede en tanke mig, som forbløffede og chokerede mig lidt.. Jeg tænkte i en brøkdel af et sekund:
"Hvad mon jeg kan tage på, for at S vil synes jeg er lækker?"

Jeg er en idiot. Hvorfor tænker jeg sådan?! Jeg burde da være ligeglad med, hvad han synes. Og det er jeg også. Nu. Det var jo bare en strøtanke. Ikke? Bare en refleks. Ja, en refleks. Tænker ikke mere over det nu. 

... Eller lige indtil jeg skal vælge tøj imorgen tidlig i hvert fald..

Fuck.

// Over and out


7 kommentarer:

 1. Held og lykke søde! :) Hvor bliver det godt at få det overstået så du kan komme afsted med brormand - hvor længe skal vi undvære dig herinde så?

  kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde! Det bliver skønt når den bare er over and done. Så tager jeg med raketfart mod London, det er helt sikkert.
   Jeg er afsted fra tirsdag morgen til søndag aften - så en 5-6 dages tid, vil der nok være stilhed på bloggen, med mindre jeg kan finde mig et wifi-net et sted :)

   knus

   Slet
 2. Jeg kender det udemærket. Man kan ikke rigtig undgå det, men heldigvis, har jeg opdaget, at det går over.

  http://ceciliagilstroem.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Åhhh den video er fucking sjov! :) held og lykke i morgen, og ha en en fantastisk ferie! Du har fortjent det!!! :)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er skøn! Haha. :D Jeg vil også have the pink panther med til min eksamen. Tror du det vil skabe opmærksomhed, mon?

   Tak søde Doktor S :)

   Slet
 4. Hvad jeg dog ikke ville give for en tur til London igen!!

  Huge Hugs Gittemary.blogspot.com
  Please pay me a visit!

  SvarSlet