Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 4. maj 2012

Roadtrip Baby!

Jep, jeg skal på roadtrip idag! Hele weekenden er viet til mine to skønne veninder, en bil, en masse alkohol, og én by: Aarhus Baby!
Det bliver perfekt - Så hvis nogen skulle se tre fulde, skavede københavnere, så er det bare Rodebutikken with friends on tour. Kom endelig og sig hej.

Skal egentlig have pakket til det - men gider ikke lige... Kan i stedet fortælle om min aften med Handy igår.
Jeg sad i solen midt på rådhuspladsen og ventede på, at han fik fri, mens jeg kiggede på børn der legede med sæbebobler, og fik komplimenter for min fine cykel (I kid you not- der var to flere der sagde, at de synes min cykel var vildt flot). Og da han endelig kom, løftede han mig selvfølgelig lige helt op over jorden, og kyssede mig, midt på rådhuspladsen. Og sagde, at min cykel var swag. Og så havde han jo vundet prisen for dagens høvding.Derefter fulgte han mig hen til et sted, der hedder Hoppes - kender I det? Det er det hyggeligste lille sted, med en skøn gårdhave, hvor vi kunne sidde og spise under sol og blå himmel, og skåle i husets hvidvin. Efter to timers tid betalte vi han, og gik en tur rundt i København. Langs vandet, hvor han sagde, at han måtte have mig med ud og sejle en dag, videre op gennem Christiansborg hvor vi fik talt om gamle bygninger, historie, politik og kulturnat, og derefter op til Kgs. Nytorv, forbi det kongelige teater og ned til Nyhavn. Her gik vi langs caféerne, og fik os et par øl, mens vi talte videre om alt og ingenting. En helt perfekt, mild næsten-sommeraften, i perfekt selskab.


Så fulgte han mig til cyklen, og tog selv en taxa hjem. Vi havde bare åbenbart ikke fået nok af hinanden, for jeg måtte på vejen hjem, lige have et pit-stop i hans lejlighed, hvor jeg ikke fik set så meget andet end hans lagner. Han er altså slet, slet ikke ringe i sengen! Især ikke efter han har sluppet tøjlerne lidt, og være lidt mere badboy. I like the change.


Nu må jeg hellere få nosset mig færdig - Hav en helt fantastisk weekend!

// Over and out

8 kommentarer:

 1. Utroligt så godt de unge hanløver behandler jer unge løvinder!
  Vi fik ikke lige med hvordan hans lagener EGENTLIGT ser ud ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er faktisk slet ikke ringe.

   Og hans lagener er hvide. Og rene.

   // Rodebutikken

   Slet
 2. åårh det lyder hyggeligt!
  Og rigtig god tur, men pas du på med de jyske fyre, de kan altså noget ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Nynne, er nu home safe. Og turde slet ikke gi mig i kast med de jyske fyre - så ville jeg bare risikere at blive derovre ;)

   Slet
 3. YOU GO GIRL!
  Har først, for et par dage siden, fundet din blog.. men jeg elsker den allerede!! Keep up the good work :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for rosen! Det var da dejligt at høre :) Bliv endelig hængende.

   // Rodebutikken

   Slet
 4. Jensen er altså ret vild med den!

  SvarSlet