Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 21. marts 2012

Nej se engang!

Her går jeg og tror at jeg har en dag i kategori "Helt til Hest", og så er jeg, helt uvidende, passeret de 100 læsere via bloglovin' - og er nu faktisk på 101. Hvor er I fede! (ikke bogstavlig talt).
Velkommen til, I nye, selvfølgelig! Jeg bukker og nejer og har døren til rodebutikken på vid gab. Håber I kommer til at hygge jer.

Min dag har ca. bestået af disse tre elementer:
- virkelig venstrehåndsbearbejdet fremlæggelse med total inhabil studiegruppe.

- lige omkring 72 hostefyldte, bakteriebefængte, småbørnslarmende, højtlæsningsseancefyldte, gammel-tantesladrende, af dsb-slagsen laaaaange minutter i min læges venteværelse, for ærbødigst at få 2 minutters audiens hos fru læge.
Skulle have lægeerklæring til arbejdet, da de ellers ikke vil udbetale mig penge, fordi de ikker mener, at min mors død er gyldig sygdomssgrund. Kampidioter og inkompetente røvfløjter hele bundtet (og ja, røvfløjte er et bandeord. Til helt specielle lejligheder, der bare lige kræver lidt ekstra).

- Cykling i hvad der føles som tour de france-distance, hhv. mellem hjem og læge, hjem og skole, skole og hjem, hjem og læge, læge og far, far og hjem, tilbage til far for at hente taske med nøgle til hjem, og hjem igen.

Er det okay at føle sig slået hjem på ludo-måden nu?

Handy var her jo i mandags. Og var sød. Som altid. Ikke det store at berette. Han havde hvidvin med til maden. I like him. Alle med procenter under armen, er velkommen i mit hjem. The more, the merrier.


Nu har jeg lige en ordentlig skål frugtsalat der skal kværnes, og en dokumentar og dværge der skal ses (hvorfor ved jeg ikke helt.. Tror jeg har et afhængighedsproblem ift. dårlige dokumentarserier. Jeg æder dem råt. Både dem med dværge, progeriasyge, mærkelige sygdomme, gevækster, lemmer og problemer. Måske finder jeg lidt samhørighed med dem? Hmm.. Den lader vi lige stå et øjeblik.)
Så jeg er sørgelig har travlt!


Hav det fantastisk, og igen mange tak fordi I alle følger med - alle som en.

VELKOMMEN!

// Over and out


6 kommentarer:

 1. Det er super hyggeligt at følge med hos dig :) Og jeg er iøvrigt også en sucker for dårlige dokumentarer.

  Og så skal de røvfløjter (for du har ret, det er et bandeord!!!) kraftpetervæltme ikke komme her og fortælle at sorgen du bærer ikke er grundlag for en sygemelding. Selvfølgelig skal du ha' lov at få benene til jorden igen!

  Knus

  www.mullefilumsen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det ER et bandeord. Og et godt et af slagsen, faktisk.

   Og TAK! de er simpelthen nogle abehjerner derinde. Meeen de ved ikke hvem de kæmper imod. De kommer til at tabe den her, det siger jeg dig. Skal bare ha de penge. Bum.

   Slet
 2. Der findes virkelig ikke noget bedre end dværgedokumentarer, eller dokumentarer om folk der spiser kridt og drikker sulfo! ;)
  Og lyder som hård dag søde Rodebutik, med godt at du fik lægeerklæringen!
  Kram

  SvarSlet
 3. SEJT gået!!

  Rina
  http://tanke-univers.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak - det gjorde mig faktisk også liiidt stolt ;)

   Slet