Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 7. marts 2012

Make Joseph Kony Famous

Se den. Gør noget.


Jeg har netop købt deres Action Kit- selv med mit lortebudget, kan jeg få plads til dette. 
For hvis ikke vi gør noget - hvem gør så?

Og jaja, måske er det corny og frelst og alt muligt - men helt ærligt. Den rørte mig, den video. Og ja, der er tusind ting at gøre i verden, men man skal jo starte et sted. Hvad med her?

// Over and out

5 kommentarer:

 1. YES!
  Du er sej!
  Har selv lige spredt ordet på FB og action-kit is in the mail!

  SvarSlet
 2. Jeg har nu delt den på facebook, så vi forhåbentligt kan sprede ordet! Jeg synes det er vildt sejt, at du deler den her, for ellers havde jeg ikke set den.

  SvarSlet
 3. Der er noget om det på DR1 lige nu - kritik.
  = manglende konklusion på hvordan man vil afskaffe Kony.

  SvarSlet
 4. Jeg har selv spredt filmen..
  Men må indrømme at jeg krummer lidt tæer over handlingen, efter jeg har fået fortalt at videoen ligeså meget er propaganda for at USA har en undskyldning for at rykke ind i Uganda.

  Hm.. jeg ved snart ikke hvad man skal tro længere.
  Hvis det er propaganda så kan man ikke vide sig sikker mere..
  Det er da dumt hva!

  VIl lige tilføje at jeg NYDER at læse med på din blog!!
  Også selvom du endnu ikke har fået afleveret den smadrede glas-tingest hos den rette ejermand! Det var dog den værste portion glaspustning jeg længe har set :D

  SvarSlet
 5. I er seje alle sammen. Rina: Jeg nåede ikke at se det da jeg var på date (Handy), så jeg ved ikke lige hvad jeg er gået glip af. Men tror måske lige jeg skal surfe lidt på nettet idag om det. Pænt røv hvis det viser sig at være et lortekoncept - så har jeg brugt en uges madbudget på at støtte dem. Nå. Men det må da give noget på karma-kontoen, lige meget hvad ikke?

  Louis: Tak for rosen :) Ja men altså, det kostede jo penge at sende den, og nu tror jeg det bare ville være mærkelig at aflevere den personligt/ i hans postkasse.

  // Rodebutikken

  SvarSlet