Afdelinger i Rodebutikken

lørdag den 3. marts 2012

Jyden - nu endnu en mand?!

Jep. Så er jeg her igen.

Ligger nu i egen lejlighed, og ligner igen selvdød baggårdskat, med følelsen af at have mellemstort badehåndklæde fra Jysk sengetøjslager i munden og med alt alt ALT for meget alkohol i blodet.
Var til studiefest igår. På jeg-tager-bare-et-par-øl-og-så-smutter-jeg-måden. Jordens største joke siden betalingsringen. Det stak jo af. Præcis som det plejer. Jeg havde lovet mig selv og veninde ikke at springe på hverken P eller S som naturligvis begge var til festen, så hvad gør Rodebutikken? Jamen hun finder da bare en ny fyr! Christ altså. Nå. Men det ene førte til det andet, og endte med at jeg kl. 8.17 vågnede op i dobbeltseng i delelejlighed i Nordvest, med et styks mand ved siden af, og jeg selv (og ham) uden en trevl på kroppen. Altså. Virkelig?? Men ja. Virkelig.
Flygtede på ninja-måden efter at have brugt omkring tyve minutter på at lede efter mine trusser i virvar af andre beklædningsgenstande, drinks-kvitteringer, kondomer og halve vandflasker. Efterlagde dog telefonnummer på en kvittering. Er det dumt? Sikkert. Hvad mere dumt er, at jeg glemte mine sko hos ham. Nå. Øjh. Besværliggør altså også bare alting for mig selv. Nu sidder jeg selvfølgelig og håber han ringer, både fordi han er / var / virkede / som jeg husker det / ret sød, og fordi jeg egentlig gerne vil have mine sko.
Efterhånden er aftenen så ved at dukke op i brudstykker. Der var noget med en gammel mand i et S-tog, der delte ud af egne selvskrevne digte (?! hvorfor møder jeg altid de typer?) til mig og min veninde. Så var der noget med P der havde set mig kysse med Jyden (det kalder vi fyren), og var blevet jaloux - hvorfor ved jeg ikke. Og så var der noget med en cigaret der smagte af mango, en helvedes masse mojitos, en taxatur til Nordvest, og verdens (Rodebutikkens verden i hvert fald) største diller. Jamen virkelig. Da jeg pakkede den ud, havde jeg lyst til at pakke sammen igen. Det var vanvittigt, siger jeg jer! Meeeen det gik, og det var, som jeg husker det, egentlig ret godt.

Og hvad så med Handy, tænker I nok? Er du ikke liiiige lidt i overkanten nu? Jo. Helt sikkert. Men det er jeg bare generelt. PLUS, vi er jo ikke kærester. Og er altså ikke det mindste gram forelsket. Endnu. Og desuden er han på herre-overlevelsestur i denne weekend uden telefon - ellers havde jeg nok placeret mit bootycall på hans display.

Nok om det. Nu har jeg 20 minutter til at komme til at se levende ud - skal spise frokost med dejlig veninde.

Fuck, jeg glæder mig til at blive voksen.

// Over and out

6 kommentarer:

 1. Altså... Øhm... Men hvordan kan du glemme dine sko? Tænkte du ikke, da du gik, at der manglede et eller andet mellem dig og asfalten? Hi hi... Små-griner lidt over scenariet :) HERLIGT!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja jeg er glad for du spørger. Ej havde et par flade med i tasken som jeg stak i, da jeg smuttede - kunne ikke lige magte ninja-nummer i høje hæle. Og så glemte jeg stiletterne i hans gang.
   Men kunne lige så vel have glemt at tge sko på i det hele taget - Jeg lå nærmest i spritlage, så det havde nok ikke rørt mig så meget at tage 5A uden sko på.

   // Rodebutikken

   Slet
 2. haha, du fantastisk! Håber at han ringer, både for skoene og din (tilfredsstilleses) skyld ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han ringede ;) Meeen blev efter rådslag med mig selv, enig med mig selv om at nu må jeg hellere slappe lidt af med de mænd der ;). Desuden tror jeg han var den type der afskærer en fra mere-en-bolle-materiale fordi jeg tog med ham hjem. Jaja. Det må han da selv om! (selvom det bare er noget jeg tror.)

   // Rodebutikken

   Slet
 3. Hvor stor er hans pik egentlig i centimeter? Sådan cirka?

  SvarSlet
 4. Hey Rodebutik.
  Fandt du nogensinde ud af hvor stor en tissemand Jyden virkelig havde?
  Knus
  Nysgerrige Lotte

  SvarSlet