Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 8. februar 2012

onsdagstanker

Jeg er tilbage i Husum fra min lille svingtur til Aarhus i forbindelse med mit studie. Intet nævneværdigt. Bare en masse kedelig forelæsning med et røvhul af dimensioner til at holde dem (hold fast en smartass. Virkelig. Havde gentagne gange lyst til at springe på ham. Af de forkerte, meget anti-sexede årsager. Hold kæft en klaphat. Nå. Nok om ham.)
Og så er jeg blevet syg. På den rigtig lede "jeg-tror-måske-snart-jeg-dør"-måden. Så jeg ligger i NATO-stilling i sengen, omgivet af strepsiler, panodiler og andre medikamenter, mens jeg overvejer situationen:
A. Jeg har den syge craving for cocio. Men aaalt for langt til tanken/netto.
B. Kunne virkelig godt spise noget sødt. Som for eksempel chokoladekiks. Men afstanden til tanken/netto er stadig den samme.
C. Gider faktisk ikke rigtig det her sygdomsnoget. Har for fanden slet ikke tid til det! På den anden side får jeg tænkt, mens jeg alligevel bare ligger her og rådner. (okay, pænt klamt udtryk. Men det føles altså lidt sådan!)

Følgende tanker har passeret Rodebutikken idag:
1. Hvorfor ejer jeg ingen dvd'er jeg rent faktisk gider at se? Burde man ikke have et survivallager af dvdfilm der altid er sikre vindere i sygdomssituationer? Må oprette et sådant når det igen er sikkert at færdes uden for seng.

2. Hvorfor er der ingen sommerfugle i maven endnu, over Handy? Altså. Jeg synes han er sød. Og vil gerne se ham igen og alt det der. Men sommerfugle? None. Er det hele så helt forkert? Eller hvad?

3. Betyder det noget at jeg i fredags så en herrelækker mand som jeg faktisk har tænkt på jævnligt siden? (og han i øvrigt er S' bedste ven, og jeg derfor UMULIGT og aldrig nogensinde kan/skal have noget med ham at gøre)? For helvede.

4. Hvad mon egentlig alle de der mænd tænker? Gad virkelig godt kunne se ind i mænds hoveder. Bare en enkelt gang. Eller få sådan et mandetanke-klippekort. Så kunne man lige klippe en gang, og så have adgang til alle mænds hjerner i 24 timer. Á 10 klip.

5. Kunne egentlig også godt tænke mig at prøve at være mand. Bare for en dag. Eller bøsse. Så kunne jeg for bare en enkelt dag være sindssygt god til madlavning, tøjsammensætning og have seriøse sociale skills. Det gad jeg da egentlig godt. I stedet for gang på gang at servere klumpet kylling i karry og forsøge at få noget bare nogenlunde wannabe fashion ud af en uldsweater og to forskelligt farvede strømper. Living in denial. Så stop mig dog?!

Nå. Thats it. Hjernen er tømt. Der er heller ikke så meget plads deroppe, med alle de bakterier der har bestemt sig for at holde festival i mine bihuler.

Nu vil jeg forsætte overvejelserne om en eventuel udflugt til Netto, mens jeg ligeledes overvejer hvilken disneyfilm jeg skal se. Nogle forslag? Jeg har dem alle sammen (nørd), så kom endelig med jeres bud på, hvilken jeg skal bruge eftermiddagen på at se.

// Over and out

ps: Synes lige I skulle se mine rejsemakkere i toget ml. Aarhus-København igår:

Sig pænt goddag til strepsil, kleenex (prinsesseudgaven - er de ikke seje?!) og tæskedyr DSB-te. Christ, de er fanme dsb's skyld, hvis jeg dør af sult. 20 kr - de er fanme ikke kede af det. Nårh nej, kun 15 kr, med wildcard rabat. Rabat? RABAT?! Mig i r**en. Det er VAND for God's sake. 
Må hellere stoppe nu. Kan mærke jeg er ved at oparbejde seriøs onsdagshetz mod Dsb's "forfrisknings"-priser. 

Nu vil jeg sidde og nyde denne som jeg fandt bagest i fryseren: 
OK substitut for Cocio. Indtil videre.10 kommentarer:

 1. Lyder ikke speciel fedt med sygdom! Kan anbefale dig tv-links.eu der kan man se alle serier helt gratis, meget godt at have i baghånden når influenzaen melder sin ankomst :-)

  /Hanne

  SvarSlet
 2. Åh, søde Rodebutik dog! Det lyder lidt lige som mig i weekenden, bare med øm krop over for meget træning oven i.

  Måske skal du bare give det lidt tid med Handy? Men måske er det også lidt fordi han ikke kan nosse sig sammen til at lave et ordentligt move på dig?

  Jeg synes det VILDT sejt at du har alle Disney filmene - det vil jeg så gerne! Jeg stemmer for Herkules eller den Lille Havfrue. Det er mine favoritter.

  God bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv vi er da sølle så ;)

   Ja måske. Giver det en chance. Men ja, ved at det er ligepræcis fordi jeg er irriteret over at han lader vente på sig. Altså med at gå lidt videre end bare at snave og holde i hånd. Mere action - nu tak!

   Hehe jaa, er faktisk også ret glad for min samling i al hemmelighed ;) Uh Herkules! Den tror jeg det bliver.

   // Rodebutikken

   Slet
 3. Mulan - er sikker på at den har healende kræfter.. Ellers burde Herkules også kunne gøre tricket.

  God og hurtig bedring med skodsygdom (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh Mulan havde jeg helt glemt! Den ryger straks på. Herkules hjalp, men altså: En disney= godt. To disney= dobbelt så godt.

   Tak søde Kit :)

   // Rodebutikken

   Slet
 4. Åh nej, kære Rodebutik. Er jeg ked af at høre. Det er satme også så koldt. Helt ærligt altså. Jeg sender en kærlig tanke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Det er nemlig fandens koldt! Sibirisk kulde, min bare. Sommer, nu, tak!

   // Rodebutikken

   Slet
 5. Den lille havfrue, absolute yndlings Disney film!

  SvarSlet
 6. Filmstriben.dk

  Hvis du bare har lånerkort til biblioteket kan du se 5 gratis film om måneden :) du skal bare bruge cpr. og din kode til lånerkortet

  SvarSlet