Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 21. februar 2012

Om sex og spørgetime


Kan I huske Handy? Jep, han var her i går. Kom og lavede lakselasagne og hygge om mig, nu hvor det var første dag/nat i egen lejlighed efter krisen. Jeg nåede (igen) at blive helt irriteret på ham, da vi var sammen i næsten 3 timer, uden et eneste lille kys. Så til sidst sagde jeg til ham, at nu måtte han altså tage sig sammen og give mig dét snav. Og det fik jeg så, plus det løse. Han blev og ”sov”. Sex på skala: en stabil 7’er. Potentiale for at kunne blive virkelig godt. Han er nu meget sød, men er stadig i tvivl om hvad jeg vil – især i øjeblikket. Så vi talte faktisk om, at det skulle gå meeeeeget stille og roligt frem – hvilket passer mig godt. Så kan det være jeg kan finde ud af hvad jeg vil i mellemtiden.
Hans statusopdatering her til morgen lød i øvrigt: ”I højt Humør” – ja det tør siges. Du kunne ligeså godt have skrevet: ”Jeg har fået fjabbe”, siden du lige fik nævnt i går at din chef, dine kolleger OG dine 4 roommates ved, at du var hos mig i går. Tsssk. Minor mistake, og det er da også meget sødt. Et cyper-kompliment, I guess.

Jeg er taget i skole i dag, for første gang siden det hele. Skal jo have det hele til at køre igen. Og det er egentlig okay. Senere vender jeg næsen mod Udkantsdanmark og Bedsterne, og skal nyde nogle dage i stressfri tidskapsel sammen med Tekst-tv, flødeskumskager, eftermiddagslur og Ekstrabladet. Jeg glæder mig.

Og så var der jo, inden himlen blev en engel rigere, noget med en spørgetime. Kan I huske det? Det skal da gøres færdig – jeg tror det vil hjælpe mig, at fokusere på noget andet. Jeg kan lige opridse hvilke spørgsmål vi har i omløb indtil nu:

1.     Hvor kender du Handy fra?
2.     Hvorfor ville du på date med Handy når du havde en kæreste?
3.     Ville du helst ALTID have en af de der irriterende popcornflager siddende mellem tænderne, eller ALTID have en bussemand siddende på kinden?
4.     Har du under dit forhold til S, haft ham i tankerne som en seriøs mulig kæreste?
5.     Synes du selv, at du er en pæn, smuk eller attraktiv kvinde? Eller hvordan ser du dig selv?
6.     Hvad studerer du?
7.     Hvordan er din tøjstil og hvilke yndlingsmærker har du?
8.     Har du nogle mærkelige vaner mht. Mad, tanker eller reaktioner?
9.     Et billede af dig selv!
10.  Hvad skete der med NZ? Snakker I stadig sammen?
11.  Hvor mange sko rummer din skosamling?
12.  Hører du Coldplay?
13.  Hvad hedder du til fornavn?
14.  Hvor er du vokset op henne?
15.  Hvilket gymnasium gik du på?
16.  Hvornår skal Nynne, Lullie & Rodebutikken drikke Cocktails? (gælder nok ikke helt for et rigtigt FAQ-spørgsmål, men det skal med alligevel)
17.  Hvordan vil du beskrive din familie og din barndom?
18.  Hvem var din første kæreste?
19.  Hvad skete der egentlig med X’en?

Så – Er der flere spørgsmål? Har jeg glemt nogen? Så skriv dem endelig- det må også gerne være om Mor – ingen awkwardness. Men hvis der er flere, så bring them on – så begynder jeg at svare på dem i løbet af ugen. Jeg håber I vil lege med – det bliver alletiders.

Hav en dejlig tirsdag.

// Over and out

6 kommentarer:

 1. Yaay til cocktails! og sex! haha.. En 7'er en ikke dårligt, det kan der nemt arbejdes med!

  Jeg er også glad for at det virker som om, at du er ved at vende dig til det hele, du klarer det rigtig flot søde Rodebutik!
  Og så ville jeg egentlig spørge om hvad det var din mor døde af? For det var jo ret pludseligt.

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med at du har givet ham klar besked. Så kom dog ud af hulen og gør noget seriøst ved det der "fysisk intimitet"!:oD

  Og så melder jeg mig i øvrigt på Nynnes spørgehold - hvad døde din mor af? Hvis du er klar til at fortælle om det selvfølgelig...

  SvarSlet
 3. Hvor er du sej, at du sagde det til ham! Og tror det var lidt godt at I fik talt om at det skal gå stille og roligt, i den situation du nu er havnet i.
  Og en stabil 7'er kan altid arbejdes til at blive bedre. Synes altid det bliver bedre sådan med tiden. Når man lige lære hvordan den andens krop fungerer.

  Og når du nu nævner at vi gerne må spørge ind til din mor, så er jeg lidt nysgerrig om hvordan hun døde? For jeg synes ikke det havde virket som om hun havde været syg på dén måde. Og hvor gammel blev hun?

  Og når Bedsterne nu er nævnt, er de så på din fars eller mors side?

  SvarSlet
 4. hejsa :) jeg ville spørge hvilken størrelse tøj du bruger? om dine forældre var skilt eller ej? (hvis deet er for privat så ignorer spørgsmålet)

  SvarSlet
 5. Er der nogen der ved du har denne blog? Altså familie, venner/veninder eller fyre du dater eller har datet såsom Handy, NZ osv?
  Og hvis ja, hvad siger de der ved det så til det? Hvis nej, hvordan holder du det helt hemmeligt? haha :D

  SvarSlet