Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 12. februar 2012

?

Nååårh Whitney Houston er død! Jamen så skal vi da sørge, det er klart! Hold kæft hvor er det bare skide ironisk, at ens mor dør, og et minimum af mennesker reagerer. Men så dør en afdanket popsanger, og så er hele facebook på den anden ende, og overplastret med "RIP"'s og "Vi vil savne dig". Gu' vil I røv. Imorgen har I glemt det. Og i øvrigt kendte ingen af jer, hende. Det virker så banalt og gennemoverfladisk og hysterisk.
Jeg undskylder overfor eventuelle WH-fans, men for fanden hvor er det åndsvagt, set i perspektiv til min situation, med mine øjne.

Jeg har lige fået udkastet til annoncen der skal i Berlingske på onsdag, d. 15. februar. Det er virkelig surrealistisk at se dét navn i et lille felt, som man altid tidligere har forbundet med "nogle andre".

Nu skal jeg ud og gå en lang tur og rase ud. Jeg er så vred på min bror ligenu. Jeg ved at han tackler det hele på en anden måde end jeg, men han virker så ligeglad. Han gider ikke noget med os, er lad, ligegyldig og i det hele taget meget upåvirket. Det er han sikkert ikke, men det er meget svært for mig at forstå hans måde at tackle det på. Men sorg behandles vel individuelt..

I dete hele taget er jeg bare vred på verden. Vred over at alt bare går videre, som om alt er normalt. Det er det ikke. Verden har i onsdags mistet et af de dejligste mennesker i historien. Og hun var, til alt held, min mor.

// Over and out

14 kommentarer:

 1. Er så enig med dig. Alle medier og de fleste mennesker har gjort grin med hende og hendes crack-afhængighed i årevis. Hun er kendt som en forfærdelig diva og en addict, som ikke har produceret noget i årevis. Det er self. hendes egen sag, men gud hvor er folk dog hurtige til at sende AL deres kærlighed mod en afdanket sanger...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det virker så fjollet. Igår var der ingen der skænkede hende en tanke, men idag græder alle, og radioen spytter WH-sange ud med 240 km/t i store "memory"-særprogrammer. Nu må det virkelig stoppe. Det virker meget falsk for mig.

   Din kommentar rammer lige på kornet. TAK!

   // Rodebutikken

   Slet
 2. Al kærlighed til dig, søde rodebutik! Jeg forstår helt igennem hvor hårdt det er! Tag den tid du har brug for, vær sur, ked af det, såret, alt hvad du har lyst til..
  Jeg sender alle gode ting til dig nu, og håber at det snart bliver bedre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - kommentarerne herinde betyder virkelig meget for mig, og hjælper mig meget.

   // Rodebutikken

   Slet
 3. Årh kender det søde Rodebutik, hvordan kan verden bare forsætte så uforandret, når ens egen er ramlet helt samme, men det er jo også det gode på en måde, at livet ligesom forsætter :)

  Må jeg spørge hvad din mor døde af? Du behøver ikke svare, hvis ikke du har lyst, forstår godt hvis det er for privat.

  Håber du klarer den! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du må kende det - hvor forfærdeligt det end er, finder jeg trøst i at jeg ikke er den eneste til at opleve den slags smerte.

   Vi ved desværre ikke hvad hun døde af endnu - hun skal obduceres imorgen, hvorefter vi håber at kunne finde en afklaring.

   // Rodebutikken

   Slet
 4. Du har al mulig ret og grund til at være sur. Det er en del af processen. Men tag det fra én der har prøvet det - pas på hvordan og mod hvem du retter din vrede. En dag forsvinder den, og så kan man fortryde hvad man har sagt.

  Selvom jeg ikke kender dig, så sank mit hjerte da jeg læste at din mor er død. Jeg kan kun sende min dybeste medfølelse.
  Med frygt for at lyde som flippen på en Gajol-pakke, så skal alting nok blive godt igen.

  De bedste hilsner
  Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gør mig meget umage for ikke at lade min vrede gå ud over min bror. Han skal ikke straffes for sin måde at tackle sorgen på, selvom den er anderledes end min. Men det er stadig svært. Heldigvis finder jeg ro i at gå lange ture.

   Mange tak for de søde ord - det hjælper virkelig at du og de andre læsere er her og skriver - det er uvurderligt.

   // Rodebutikken

   Slet
  2. Jeg skal bestemt heller ikke gøre mig til dommer over, hvordan du tackler din bror. Jeg synes det er et sundhedstegn, at du bruger din blog til at komme ud med følelserne. :)

   Pøj pøj med den næste tid.

   Slet
 5. Kære rodebutik.
  Jeg håber du fandt en stor snedrive du kunne sparke til på din gåtur! Du virker stærk, men jeg håber, at du giver dig selv plads, tid og ro til at være vred, sur, skuffet, irriteret, frustreret og bange, men også huske at det er okay at smile og blive glad over småting, selvom du "burde være i sorg" med tårefyldte øjne. Dét hér er DIN tid, så DU bestemmer helt selv hvordan du er!

  Jeg sender dig tanker og kram.
  - Laura

  SvarSlet
 6. Rodebutik - selv naar dit liv emmer af sorg og vrede, formaar du at ramme spot-on i dine formuleringer, saa man paa enkelte ord i enkelte saetninger bliver snedt et helt foelelsesregister igennem! Jeg sluger hvert eneste ord i hver eneste indlaeg raat. Og griner med dig, krummer taeer med dig og foeler i den grad med dig.

  Kan kun stemme i med de andres kommentarer og oenske dig tonsvis af styrke, varme, overskud og energi til at klare dig igennem en denne her tid! Og oenske at jeg selv vil have bare en broekdel af din sejhed, hvis jeg en dag staar i dine sko!

  Lidt virtuel energi og varme tanker

  Din Dubai fan :)

  SvarSlet
 7. Kan godt forstå og følge dine tanker. Det er lidt opreklameret det hele omkring WH, og som du selv siger, folk har glemt det i morgen, det er ikke rigtig sorg som den du står med, og det er ikke fulgt af smerter, tårer og ændret liv for dem.
  Så jeg forstår godt dit perspektiv, og vær du bare vred på verden. Den kan godt tage det!

  Kram i jeres retning.

  SvarSlet
 8. Enig!
  Hvis det er nogen trøst (er det sikkert på ingen måde) græd jeg da jeg læste om din mor, men ikke da jeg læste om Whitney.
  Vrede er i øvrigt sundt og vigtigt når man er midt i en helingsproces. Så råb og skrig du bare røv og pik udover det hele. Det må du eddermame gerne, for hvor er det bare pisse uretfærdigt !!!

  Knus og fucking mange tanker fra mig.

  SvarSlet
 9. Jeg sender al min kærlighed og medfølelse i din retning!
  Jeg er generelt imod klynk, og der skal en helveds masse til at få mig til at græde. Men når jeg læser dine indlæg om din mor, bliver jeg oprigtigt ked af det! Det er simpelthen så uretfærdigt, når folk mister en forælder.
  Håber, du holder hovedet højt!

  Og så giver jeg absolut ingenting for WH-hysteriet! Det er synd at hun er død, ja, men der dør mennesker konstant. Og dem skal vi jo ikke glemme, bare fordi hun er en kendt sangerinde (som alle alligevel havde glemt iøvrigt!)

  Jeg ved slet ikke, hvad jeg vil sige egentlig. Ville bare ønske at jeg kunne give dig et kæmpe kram.
  :-( <3

  SvarSlet