Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 19. december 2011

Sommerfugle

Glædelig 19. december!
Så er det idag. Idag mine damer! Må jeg godt panikke nu? Jeg har givet mig selv den helt store omgang her til morgen - har endda barberet ben. (Then it's serious business!) Min mave har ikke føltes sådan siden Mark sneg hånden op under blusen i 8. klasse, og dermed forseglede vores forhold (jaa, det var big stuff, dengang). Jeg har 499 tropiske sommerfugle flagrende i maven, og kronisk smil på læben. Er samtidig på randen til panik, og turbonervøs. Nå. Ro på! Slå koldt vand i blodet. Mange tak.
Det er faktisk så slemt at jeg er kommet til at købe et par sko på nelly, af bare panik. Men det var nu meget rart. Ved slet ikke om de er mig eller bare alt for meget, men nu har jeg bestilt dem, og hvis de er helt forkerte, sender jeg dem jo bare tilbage.(Som om.com. Jeg har aldrig retuneret noget. Gør det i hvert fald sjældent. Mit skab er fyldt med fejlkøb.)

Vi (jeg - men med jeres hjælp, havde jeg forestillet mig) skal også have fundet en ny undertitel på bloggen, som søde Nynne gjorde mig opmærksom på. Hvad skal den så hedde? Åh Gud, ikke alle de beslutninger. Kom gerne med forslag i kommentarfeltet, jer der læser med.

Nå. Vil forsøge at samle mig mentalt inden i aften. Har en plan. (har endda skrevet den ned, for ikke at gå helt i panik når jeg først kommer hjem fra arbejde og har omkring 90 minutter til at gå fra nedern til Femme Fatale. Kan man det uden kirurgiske indgreb (pænt svært ord at stave til i øvrigt)? Jeg vil forsøge. Ellers vil jeg benytte dette fabelagtige ordsprog, hvis det går helt galt:
When in panic, or in doubt,
Run in circles,
scream and shout.
Så hvis I ser en Husumgenser der løber rundt i cirkler med store øjne og fråde om munden, er det bare mig. Eller en stamgæst nede fra pubben Lord Nelson.

Nu sidder jeg så bare på arbejdet og stresser over det. Mens jeg reseacher på det der smørkrise. (ja, så ved man at man ikke har noget at lave).
Nå.
Wish me some f*cking luck, eh?! (med NZ altså. Smørkrisen må de sku selv klare, deroppe i Norge. Det magter jeg ikke også at skulle have på mine skuldre. Nogle gange må man bare sige nej. En af de gange er nu. Sort? Ja, men tilgiv jeg, jeg er jo slukket oppe i hovedet idag for alt andet end den date for fanden! Er det i øvrigt en date? Eller hvad er det? Jeg aner faktisk ikke hvad planen er. Flot, Rodebutik, rigtig fint.)  

// Over and out ! Blev der sagt.

19. december
I får lige et par billeder af mine fine nye porcelænsfugle, som jeg fik af mormor i før-julegave.
Er de ikke fine? De har fået plads i køkkenvinduet.3 kommentarer:

 1. Held og lykke, knæk og bræk, good luck, Lycka till, सौभाग्य, bahati nzuri ;)

  Det skal nok gå, men prøv ikke at gør det til for meget, for så kan du næsten kun blive skuffet tænker jeg? Men hvad ved jeg. haha.
  Det bliver sikkert fantastisk.

  SvarSlet
 2. Iiiih, glæder mig til at høre nærmere!!! (SÅ meget)

  D.

  SvarSlet
 3. Nynne: Du har ret. Forsøger ikke at hype det helt vildt, for så bliver jeg helt sikkert bare skuffet. Det er heller ikke sådan at jeg bare regner med at vi skal være kærester - jeg har faktisk ikke lyst til en kæreste lige nu. Men jeg glæder mig nu helt vildt til at se ham igen. Og så forsøge jeg bare at glide med strømmen.

  D: Uh tak - Skal nok opdatere! ;)

  SvarSlet