Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 30. december 2011

En forklaring

Ja, jeg må hellere give en forklaring af, hvad der skete igår.

Vi havde aftalt, at han skulle komme til Husum, og så ville jeg lave mad. Jeg havde dullet mig op, taget nyt undertøj på, og lavet min hofret (kylling i karry - den slår aldrig fejl).
Han kommer, vi hygger, griner, og får lidt mad. Så spørger han om jeg vil have min julegave, og jeg siger selvfølgelig ja. Det viser sig, at han har købt en grim grøn glasfigur, som symboliserer evigt venskab. Øhm. Nå. Vi taler så lidt om den, og jeg siger tak og alt det der. Og så siger han: "jeg skal spørge dig om noget.." Jeg får et sug i maven, siger at han da bare skal spørge løs, og så springer han bomben: "Hvordan ville du have det med, hvis vi bare var venner?" BOM. Rodebutikkens hjerte går i tusind stykker. Først bliver jeg helt paf. Og så bliver jeg ellers en blanding af meget vred og meget ked af det. Får sagt, at så har han da sendt de HELT forkerte signaler (altså er det bare mig?!) og at jeg føler mig ekstremt udnyttet. Får spurgt om han også havde det sådan i mandags da vi havde sex, og ja det havde han. Øh nå? Så sex'en det var bare lige fordi du var liderlig?! Ikke tænke på mine følelser, nej nej da. Han siger så, at han ikke ved hvor han står, så hellere være ærlig. Og det er da fint, men hvad så lige med at sige det noget før??
Jeg er så ked af det. Han blev ved og ved med at sige at han ikke ville undvære mig, og meget gerne ville se mig, og se mig mere end vi har gjort hidtil, og at han altid vil være der, men bare ikke ved hvor hans følelser er nu. Jaja. Så ved jeg da godt hvad du i virkeligheden siger, kammerat. Men tak for info. Tusind tak. Og hvad skal jeg så være nu? Din personlige pauseklovn der lige står klar og underholder, indtil du finder noget bedre? Nej ellers tak. Jeg er FÆRDIG med at være legetøj. Jeg er FÆRDIG med mænd, og jeg er i særdeleshed FÆRDIG med dig. Store lort. Og så tillader han sig fanme at kysse mig på vej ud af døren. Bare lige for at minde mig om hvad jeg IKKE får. FEDT!

Jeg melder mig ud. Tak. NU!

// Over and fucking out

6 kommentarer:

 1. Ej, for satan! Hvad fanden bilder han sig ind!? Jeg bliver helt sur på ham, og nu havde jeg ellers lige heppet på jer! Og hvad fanden er det for noget at kysse dig på vej ud af døren? Sådan noget gør man altså ikke når man lige har sagt at man 'bare gerne vil være venner'. Hvorfor er det fyre altid tror at man stadig kan fortsætte med at ses og være venner? Du har lige knust mit hjerte din klaphat, som om jeg har lyst til at se på dig og snakke med dig, når jeg ved at du er sammen med alle mulige andre.
  Sikke en røv-banan! Ih, jeg bliver helt sur på ham. Jeg ville sgu gerne dele lidt ud af min lyserøde sky, til både dig og Nynna, hvis det var muligt! (Så længe I bare holder fingrene fra N, så må I gerne få lidt)
  Jeg håber du klare den søde Rodebutik!

  SvarSlet
 2. Nar fuck det er pinligt at være mand

  SvarSlet
 3. Et godt råd - drop drengerøvene. Mændene er helt okay. Føler virkelig med dig og han er en stor, fed røv.

  SvarSlet
 4. Lorteabe!
  Ville ønske at jeg kunne sige at det nok skal gå, men hvor er det bare kæmpe øv at føle sig SÅ udnyttet, kender alt til det for tiden.

  Og hvor er det fedt at han stille det op som et spørgsmål:"jeg skal spørge dig om noget," det er jo ligesom ikke fordi at du har et valg.

  Lorte fyre der ikke kan binde sig, brænd op i helvedet. Hvad svarede du egentlig?

  Ih hvor er det bare flabet, når du har gået der og ventet på ham, og han selv har lagt op til så meget!!

  Kæmpe kram, og godt nytår, lad 2012 bliver et bedre år for os.

  SvarSlet
 5. Uden kan være smart, så kan det vel kun gå fremad for jer Nynne, så find troen på det...

  SvarSlet
 6. Lullie: Ja, han er en kæmpe røv. Jeg troede virkelig vi havde noget. Men åbenbart ikke. Det der "skat" og blomster og kærlighedssange det er åbenbart noget man har med sine venner. Ja jeg ved det ikke, tror du selv jeg vil være venner med dig din pikansjos?

  Kim: Ja, I har ikke lige de bedste anmeldelser i øjeblikket i hvert fald.

  Sarah: Mange tak - Jeg vælger bare åbenbart med største omhu, drengerøvene HVER gang, med 100% broken-heart-garanti. Flot flot af mig.

  Nynne: Ja du må kende følelsen. Hold nu kæft hvor føler man sig dum. Ja, flot at spørge?! "Øh nej, det har jeg det faktisk ikke okay med!". Jeg svarede, at hvis han stillede det spørgsmål, synes han så ikke at han havde sendt de forkerte signaler?! "Næ, han kunne ikke helt se hvad jeg mente". Ej jamen så lad mig da skære det ud i pap for dig din kraftidiot. Det er netop fordi han ikke vil binde sig, garanteret. Røv. Mega flabet ja, og ekstremt egoistisk at knalde mig i mandags så! Ja undskyld mit franske, men hvad fanden er det?! At udnytte mig på den måde, tusind tak.

  Kram tilbage til jer alle - tusind tak for kommentarerne og de søde ord! De hjælper rigtig meget!

  Så håber vi, at 2012 bliver bedre. Mange tak!

  // Rodebutikken

  SvarSlet