Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 9. november 2011

Hallo! Hvem har givet DIG ret til at overtage førertrøjen?!

Ja, nemlig! Det er dig, S, jeg taler til!

Fanme om den lille dumme dumme mand helt ubemærket har snuppet den gule trøje. Og ligepludselig er det HAM der skriver korte beskeder, og er helt HELT venne-agtig i sin tone.
Nå siger jeg så. NÅ! Det var jo ikke sådan det sku være vel! Det var MIG der skulle cutte! Og HAM der skulle sidde uforstående tilbage, med følelse af at være blevet kørt over af damptromle (ikke at jeg overhovedet føler sådan). Og bevares, det er jo i sidste ende samme resultat, og det var jo dér det hele skulle føre hen - men det var altså MIG der skulle føre!

De barske realiteter gik op for mig igår, da vi ikke havde snakket i knap en uge, og jeg sendte (jaja UNDSKYLD!) en besked. Og han så ikke svarede før efter en time. Og beskederne var korte og overstrøet med "jeg skriver sådan her til alle mine venner"-vibes. Han havde godt nok besøg.. Fra Vejle, hjembyen. Men alligevel. Det har da ikke stoppet ham før. Men jaja. Jeg skyndte mig at afslutte samtalen. Ikke om jeg gad at sidde og sukke efter svar og lade ham have all the fun. Ikke tale om. Og så skriver han kl. 21.44: "Sov godt :)". Tsssk siger jeg dig. TSSSK!

Så NU er det slut. VÆK med ham. Taber.

Nu vil jeg fokusere på andre ting. Såsom at jeg får leveret mine nye støvler idag. Talte med en overordentlig sød ekspedient fra GLS igår over telefonen. Hans stemme var så lækker at jeg overvejede at sige pakkenavnet forkert så jeg kunne høre på den lidt længere. Bare en skam at hans forældre havde døbt ham Ronni. Det går ikke. Din stemme er nok silkeblød, men din bil er sikkert en hvid bimmer, og dine sleeves består af gotiske bogstaver og dødningehoveder. Og min far siger, at så kan vi ikke være kærester. Så den er lukket.

Og så skal jeg i Tivoli imorgen. Til pre-opening af julemarkedet med fars arbejde. Så jeg håber at kunne finde julestemningen frem. Og hvis det kniber, kan jeg jo altid bage. Det hjælper. Ikke at jeg kan spise noget af det jeg bager- er på heftig "tæl-kalorier-og-håb-du-taber-dig-inden-NZ-kommer-hjem"-kur. Men duften burde kunne gøre det.

Hav en fantastisk onsdag alle sammen! (undtagen dig, S. Gid du må glemme madpakken på køkkenbordet! Sidder med smalle øjne og gør mit bedste for at sende bad vibes til Frederiksberg.)

// Over and out - fra hende der i øvrigt har "at vinde 86 mio. kr i lotto" som punkt på sin to-do liste idag.

2 kommentarer:

 1. Så gælder det bare om at cutte ham helt, fuldstændig! Han skal ikke have det sjovt med det her, så kan han undres sig hvad han har gjort siden du slet ikke svarer. :D
  Jeg hader også sådan noget, det er mor her der skal styre showet ;)

  Dejligt at NZ havde skrevet! Sådan noget hjælper altid, men tror stadig det er meget fornuftigt at være en smule reserveret, så han få lov stadig at savne dig lidt :) Men nu er der vel heller ikke lang tid til han er hjemme? (Har nogenlunde styr på det, fordi jeg kan huske at da du på et tidspunkt skrev at nu var der så og så mange uger til han var hjemme, tænkte at det var lige så lang tid som der var til at mine håndværkere er væk ;) )

  SvarSlet
 2. Ja nemlig. Nu er han bare luft. Og så kan han nemlig bare få lov a gå og være spørgsmålstegn! ;)

  Ja det er rigtig dejligt - nu er det ved at være snart. Planen er, at han er hjemme omkring d. 29.,30., 1., ca. Så der er kun små 3 uger til :) Det er helt uvirkeligt! Så nu vil jeg godt indrømme, at sommerfuglene så småt begynder at indfinde sig.

  // Rodebutikken

  SvarSlet