Afdelinger i Rodebutikken

søndag den 27. november 2011

For helved..

Julefrokost i stikord:

* Snaps
* Julekugler (de var en del af bordpynten, og blev meget centrale i utrolig mange samtaler/practical jokes og lege senere på aftenen)
* Vin
* En meget pæn bartender der hed Mads
* Øl
* Afbrændt hår (ja, det var mit)
* En diller (seriously, don't ask. Der er bare dele af ens kolleger man ikke har lyst til at se)
* Et par utroligt ringe og meget sleske scorereplikker
* Mange, mange fulde mennesker
* Bryster (for helvede altså...)

Og så blander I lige alle de ting og så har I et meget fint billede af julefrokosten. Jeg troede jeg skulle dø igår. Drikker aldrig mere.

Havde ikke noget at gøre med dilleren. Den var der bare lige pludselig, hvilket gav en utrolig mærkelig stemning. Jeg tror bare jeg var det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt.
Brysterne til gengæld havde jeg måske lidt med at gøre.. Men kunne fanme da ikke gøre for at min kjole ikke var jitterbug-sikret (stropløs - svup siger det så, og så var mine bryster ellers ude i det fri, til stor begejstring. Mest fordi jeg ikke selv opdagede det før jeg så min partners ansigtsudtryk). Jeg gider ikke på arbejde imorgen.
Scorereplik fra min afdelings ultimative nørd, halvt gennem hovedretten: "Jeg har faktisk en ret stor penis". Dén der kommer bare på listen over ting man ikke vil høre. Fra nogen. Nogensinde.
Det afbrændte hår er så også mit. Blev under selvsamme jitterbug svunget med 240 km/t ind i et stearinlys. Opdagede ej heller dette, før der stod en masse mennesker og klappede mig på håret. Flot, frøken, virkelig flot. Nu med en tot mindre i venstre side.
Bartenderen fortjener da også at blive nævnt. Utrolig pæn fyr som gjorde at jeg hang lidt for meget i baren, og dermed blev lidt for fuld, fordi han blev ved med at gi gratis øl. Og jeg bagte og jeg bagte. Får danset med ham og bagt videre, indtil han lige får sagt i en sidebemærkning at han har en kæreste. "Men hvis han ikke havde, havde han ikke tøvet et sekund" Nå! Kan jeg bruge det til noget? Næ. Har siden fundet ud af, at han arbejder nede i kundeservice. Og jeg dermed kan risikere at løbe ind i ham, og de andre bartendere i øvrigt, igen, som jeg hyggede mig meget med. Åh, det var tider.
Og så ringede P til mig da festen i banken var ved at slutte. Han var også i byen med S, men han var gået under bordet, så P var alene. Og så spurgte han, om han skulle hente mig og om vi sku tage en drink. Jeg sagde ja. Det var egentlig super hyggeligt, og det blev til en del drinks på KANT inden jeg tog hjem, og fik præcis to timers søvn, inden jeg skulle køre til Jylland på familiebesøg. Meget gennemtænkt at skulle sidde i en bil i 4 timer med tømmermænd. Men det gik, og det endte faktisk også med at blive ganske hyggeligt.

Så alt i alt, præcis som en julefrokost skal være, for frøken skandaloose her.


Nogle gange bliver jeg så træt af mig selv.

// Over and out

3 kommentarer:

 1. Det er sådan julefrokoster skal være :D I det mindste var der ikke noget sex med nogen der bestemt blev fortrudt dagen efter?
  Man skal jo være en smule upassende fuld, og høre på lumre scorereplikker fra ham man bestemt ikke vil hører dem fra.

  Og hvor dejligt at det var hyggeligt med P. Han prøvede slet ikke på noget?

  Og så fik jeg set Twilight i lørdag med søster. Åh en fantastisk film! Nu kan man jo slet ikke vente til part 2 kommer! Og jeg vil give dig ret, Edward er charmerende! Men jeg er nu stadig solgt til Jacob!

  Og for lige at give en status på N, så mødte han i lørdags min søster, fordi vi var forbi ham på hans arbejde efter at have været i biografen, for lige at sige hej, og han tog det helt cool og meget normalt. :) Total win i min lille verden. Og han regner bestemt med at se mig på fredag til fredagsbaren når det er hans studie der står for det.
  Det er endda sådan at drengene i min studiegruppe har væddet om hvornår vi bliver kærester. Buddet er på en uge, to uger og mellem jul og nytår, så nu må vi se hvem der har ret.

  - Lullie, der svæver på den der lyserøde sky.

  SvarSlet
 2. Nej - ingen fortrydelsessex - for mit vedkommende i hvert fald. Der er sikkert en del af mine kolleger der dog har fået sig et juleput.
  Og ja, det var faktisk skidehyggeligt med P. Da han blev kæreste med hende heksen blev han nemlig en helt anden, og jeg kunne faktisk slet ikke kende ham i de 8 måneder de var sammen og vi slet ikke talte med hinanden. Men i fredags var han helt sig selv, uden nogen dum facade. Og prøvede ikke på noget overhovedet. Tog min hånd da vi gik hjem, men det kan ligeså godt forveksles med venne-kærlighed.

  Ej hvor godt med ham N der! Han er da bare en vinder. Jeg vil også være med i væddemålet! Jeg siger.. hmm... I ugen optil jul. Det bliver mit gæt.
  Uh hvor er det spændende!

  // Rodebutikken

  SvarSlet
 3. Ja, men så kan man jo sladre om det i den her uge. Så længe man har sit på det rene, sådan nogenlunde på den front :)
  Ej, hvor dejligt at det var som ved det gamle! Sådan en oplevelse havde jeg også forleden med min S. Som jeg jo godt nok aldrig knaldede men det var stadig et stort rod. Og han er rent faktisk glad på mine vejne med N.
  At han vælge bare at holde i hånd er lidt sødt, og meget rart. Det havde været helt forfærdeligt hvis han havde prøvet på alt muligt.

  Ja, han er sgu så. Jeg er efterhånden også blevet meget tosset med ham. og blev faktisk rigtigt glad da han sagde at han regnede med at se mig på fredag. Det betyder jo også, i min verden, at han gerne vil vise mig frem.
  Hehe, du er hermed med i væddetmålet, jeg skal nok holde dig opdateret på hvem der vinder.

  - Lullie

  SvarSlet