Afdelinger i Rodebutikken

torsdag den 20. oktober 2011

Hit med sangen..

Hvis man tænker over det, er der jo oftest en sang tilknyttet alle vigtige personer i éns liv. Og så når man skilles fra denne person, så kan man slet ikke holde ud, at høre dén sang.. Underligt.

Hold kæft jeg får lukket meget pladder ud herinde. Gad vide om der er nogen der læser det? Hmm. Det er jo i princippet også ligemeget. Det er det pladder jeg har inde i hovedet, og det er rart at få ud.

Back to topic.

Mit sangrepitoire er dette:

X-kæreste 1: Franskmand - første store kærlighed.

X-kæreste 2: Egentlig ikke rigtig en kæreste. Men en meget betydningsfuld flirt. Som aldrig fik chancen for at blive til mere.

X-kæreste 3: Min seneste X. Og den sang kan jeg slet ikke holde ud at høre. Tuder nærmest bare ved tanken. Og sangen er ellers så god!

S: Jeg har netop hørt denne nye sang fra Rasmus Seebach. Og kom til at tænke på S med det samme. Er det mon sådan han har det? Med frygt for at lyde mega overlegen. Men synes VIRKELIG den passer godt..

P: Han har også sin egen sang. Han har måske betydet mere end hvad jeg umiddelbart har gjort udtryk for her på bloggen. Og nok om det, for han skal bare tilbage i glemmebogen! Men han har altså også en sang..

Min mor: Ja. Mere er der vist ikke at sige.

Min far: Den romantiske forestilling om en perfekt far/datter-sang til ens bryllup. Suk suk.

Mine søskende: Jeg er total høne-søster. De var pakket ind i bobbelplast fra top til tå, hvis det stod til mig.

Mine veninder: En for alle, og alle for en. So simple.

Denne er til mig selv. Når det hele er lidt (læs: helt vildt) nedern. Jeg synes den har en god tekst, og er en lille og enkel selvtillidsbooster.

Og så er der NZ: "I know you can't get what you want, but you can get me". Den sang spillede han for mig, aftenen inden han rejste. Puha... Der er lige lovlig mange tårer i øjenkrogen idag. "You're my medicine when you're close to me..."

Jeg ved ikke lige hvad jeg ville med dette indlæg.. egentlig har det intet formål overhovedet....
Hmm...
Så vil jeg i det mindste benytte det til at ønske alle der evt. læser med, en skøn eftermiddag - Så har indlægget da et formål.

Og nyd så tonerne til endnu en yndlingssang inden du smutter ud i verden:

Hvem mon der er tænkt på her...

// Over and out fra Frøken Rodebutik som er i sit MEGET emotionelle hjørne idag.. 

2 kommentarer:

 1. Jeg læser alt dit pladder :D Og jeg elsker det ;) Jeg har også hørt de forskellige sange, for jeg har det på samme måde. Der er forskellige sange knyttet til forskellige mennesker i mit liv, sange der gør at den pågældende person popper op i tankerne med det samme.
  Og jeg er sikker på at livet nok skal arte sig som du gerne vil have. Om 40 dage er NZ hjemme og så svæver i forhåbentlig på en lysesrød sky sammen, og så tænker du ikke længere på P og S (:

  SvarSlet
 2. Åååh Lullie, du er som altid helt fantastisk - Jeg elsker dine kommentarer! :D
  Jaah, jeg håber det - Der er nemlig 40 dage til ;) Og så håber jeg at alle brikker falder fuldstændig på plads.

  Og så kan alle de andre mænd godt tage og smutte :)

  // Rodebutikken

  SvarSlet