Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 1. januar 2013

Post Nytår

For helvede. Her ligner Burma under borgerkrigen. Kan man ikke ringe til Slagelse Kaserne og bestille noget militærstemning? Inkl. 10 raske værnepligtige til at skabe noget orden og overblik.

Dødsstivheden er indtruffet hos både edamame-bønner og dillersushi, der ligger i store mørke og sørgelige klisterklumper i køkkenet.

Hvad der skulle have været lækker nytårssushi på helt ubesværet værtinde-med-overskud-har-anrettet-88-stykker-i-"NEW YEAR 2013"-formation-på-fad, lignede mest af alt kæmpe PLAN kondom-indsvøbt diller. Inklusiv uharmoniske placerede buler, som under normale omstændigheder ville kræve seriøs herpes-behandling. Hjalp heller ikke på det at jeg ikke havde nogle rismåtter, så rullerne måtte indhyldes i Vita Vrap.
Det blev dog pænere efter min veninde tog sig kærligt af det. Jeg kunne dog ikke slippe grebet om diller-illusionen. Fniser stadig ved synet af diller-rest på øverste hylde i køleskabet. Dog ikke så meget ved synet af Margrethe-skål der blev brugt til opbevaring af sushi-ris... RIP. Det kommer jo aldrig af!

Nå, men dillersushi måtte naturligvis akkompagneres af seriøse mængder billig Asti for at tage fokus fra de slående ligheder med tyske 80'er stripperes kønsdele.
Dog gav Asti'ens virkning egentlig bare anledning til endnu flere grove sammenligninger - men det gør sjældent noget når man er 3 kvinder i 20'erne, hvis generelle hobby er at spolere mænd og deres selvværd.
Og sådan kørte det egentlig slag i slag, og resten er historie.

Og nu ligger jeg her. Nå. Lagde mig selv i vatter ved 4.30-tiden, med alt tøjet på, inkl. løbet Caroline F. strømpebuks, og for 350 kr. konfetti og glimmer fordelt jævnt på hele kroppen.
Vågnede med flad fornemmelse i både sjæl og krop, og opdagede som bonus, at 350 kr-konfetti smitter af.
Ikke det fedeste tidspunkt at være i "hvid periode" på rent indretningsmæssigt - alt sengetøj er hvidt. Eller. Det var det.

Nu ligner det, at en klovn ved navn Alfredo har kastet op i min seng. Magter det ikke.
Har de sidste 20 minutter forsøgt at folde mig ud af aflåst sideleje i regnbue-seng. På folde-liggestol-ud-måden. Det går lige præcis som når man prøver at folde klassisk liggestol ud på propfyldt Bellevue midt i Juli: dårligt. Enderne vil aldrig samarbejde, og man ender med at komme til skade.

Gik dog til sidst. Stavrede lige ud på badeværelset, kun for at se at jeg ligner billig bordbombe i ansigtet. Efter eksplosion.

Vender tilbage senere. Muligvis. Virker pt. lidt usikkert, om jeg overhovedet er i ét stykke, og i stand til at magte 2013.

// Over and Out

5 kommentarer:

 1. Hold nu kæft altså hvor er du bare fantabolous!! Elsker din måde at skrive på! Godt nytår søde rodebutik - er sikker på at 2013 er dit år!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød! Tusind tak skal du ha'.
   Godt nytår til dig også! Tak fordi du læser med :) Og tusind tak for din søde prognose - jeg håber du har ret :)

   // Rodebutikken

   Slet
 2. Svar
  1. Og godt nytår til dig og skumbananen! Håber I kom godt ind i året søde.

   Slet
 3. Du skriver fantastisk! Død af grin :D

  SvarSlet