Afdelinger i Rodebutikken

onsdag den 26. december 2012

Tak far

Har holdt jul vol. 2 hos Bedsterne Idag. I skrivende stund ligger jeg under dynen på sofaen og kigger på mine gaver. Gaver som jeg indtil for 10 minutter siden var meget glad for. Jeg fik nye rosendahl glas, chai te, et par nye vanter, en kogebog, et armbånd og 2000 kr. Gik helt i ekstase da jeg fik de 2000 kr. Det betød jo at jeg kunne købe uret fra Calvin Klein! Ringede i begejstring til far for at fortælle om min høst og planen om pengene, hvortil hans svar er, at han synes det er en tosset ide når jeg har så få penge og at jeg derfor bør bruge dem på mad. Ej tak far. Røv. Han gjorde mig med meget få ord, meget ked sf det. Ved godt at det ville være fornuftigt og alt det der, nu hvor jeg ligeomlidt står uden SU (bliver jo færdig med min bachelor i januar, og kan først starte på kandidat til sommer), men jul er fanme ikke tiden for fornuft. Det var jo en gave! Som jeg nu ikke tør bruge. Lort. Lort lort lort.


Lortefar! Så ku han fanme bare have givet mig hvad jeg ønskede mig!

Råber lige røv udover hele udkantsdanmark. Er der nogen jeg skal råbe ekstra højt for, nu hvor jeg er igang?

//Over and Out

10 kommentarer:

 1. Køb det ur, blev der sagt! Jeg synes ærlig talt, at du fortjener det. ;-)

  SvarSlet
 2. Ja - køøøb det! :-D
  Nudler fra netto smager da også godt... Og så ser dit håndled endda pænt ud, når du spiser det!

  SvarSlet
 3. NU KØBER DU DET UR! :-)

  Desuden, så siger min far altid at man skal ha været rigtigt på røven før man bliver voksen - men man kan i det mindste se godt ud mens man er fattig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Din far lyder som en klog mand! :D kan han ikke lære min far et par ting? Min fars motto må næsten være "hellere både livrem og sele, og så fuck alt det sjove".

   Slet
 4. Undskyld mig... Din far er en Røv !! Det skal han sku da ikke bestemme .
  Stik fornuften langt op, og køb det ur! Pengene er jo en gave, altså er det meningen du skal bruge dem på en gave, ikke på at overleve.

  KØB DET, blev der sagt !

  SvarSlet
 5. Præcis, pengene er en gave, givet med ønsket om, at du kunne finde noget du ville blive rigtig glad for. Jeg siger også køb det ur! - især efter den kommentar din far gav dig da du glad fortalte ham om pengene; jeg var blevet SÅ trodsig og havde faret ud og købt det ur med det samme ;)

  SvarSlet
 6. En gave er sgu en GAVE - og det er ikke en GAVE at bruge 2000 kr på mad!

  Nej køb dit ur søde, og skid da hul i hvad sådan en åndssvag voksen siger :)

  SvarSlet
 7. Du skulle købe et Skagen ur i stedet.
  Det er billigere, mere kvali-agtigt og ligeså smukt.

  SvarSlet