Afdelinger i Rodebutikken

tirsdag den 20. november 2012

Det hjalp...


Jeg gik på trøsteshopping idag. The BIG edition. Det tog måske lidt overhånd til sidst. Men det hjalp på klumpen i halsen og den knugende fornemmelse i maven. Primitivt, men effektivt.

Han havde ændret civiltilstand imorges da jeg vågnede. Så havde ikke rigtig andet valg vel? Så jeg tog på shopping på mega få-det-ud-gennem-dankortet-og-vent-på-at-bankrådgiveren-ringer-og-siger-stop-måden.

Et par bukser, en sweater, en cardigan, et par støvler, en hue + matchende vanter, to halskæder, en kjole (Lullies fine kjole fra Won Hundred - den er SÅ fin!), et sæt undertøj, et par strømpebukser med stjerner, en lille taske og et stort tørklæde. 

Må vise det hele i etaper, for tøj og andet godt for 2363 kr er ikke sådan lige at tage billeder af kl. 22.05  en generelt træls tirsdag. 

I øvrigt, mange tusind tak for jeres søde kommentarer! Sender krammere ud til hver og en af jer.

// Over and Out - fra Rodebutikken der virkelig også snart skal have nærvist billeder af de fine puder jeg fik lavet i weekenden (hint: Se lige de skønheder i sengen!)

4 kommentarer:

 1. Puha, det er ikke sjovt, når han nu allerede har ændret civilstatus. Jeg sender dig et meget stort kram!

  Shopping hjælper altid! Er kjolen ikke flot?! Har også svaret på, hvor sweateren er fra :)

  Og så vil jeg lige give dig der her link, http://www.youtube.com/watch?v=Tth-8wA3PdY , hørte den her til morgen i radioen, og kom til at tænke på dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej den er bare altid mega hård at sluge! Tak søde.

   Og ja! Det gør det! Og kjolen er bare SÅ fin. Du havde ret i at den passer alle. Den type kjole klæder mig sjældent, men selv jeg synes den sidder rigtig fint! Så der var min julefrokostkjole! Er sikker på jeg vil få brugt den meget.

   Og så er den fine røde trøje kommet fluks ind på min ønskeliste til jul. Så håber jeg bare jeg får den!

   Tak for sangen- hvor er du sød! Du får lige en julesang tilbage fordi jeg har læst ovre hos dig at der er julestemning på vej: http://www.youtube.com/watch?v=nZ19mW-TMRk

   Slet
 2. Årh - synes godt nok han er meget hurtigt på aftrækkeren med sådan noget fis - og så er der bare ikke noget værre, end når hele facebook koger, fordi man har slået op... SUK!

  Sikke mange lækre ting du har shoppet dig! Det er altid noget, at banken først ringer, når skaden er sket. For i sådan et tilfælde her, så MÅ følelserne komme ud på en eller anden måde. Og shopping er altså en god afledningsmanøvre!

  Hvor det bare nogle FINE puder, du har syet!!! Jeg er meget imponeret - får næsten selv helt lyst til at være kreativ... men må nok hellere fokusere lidt på mit skolearbejde!

  Virtuelt knus herfra - du er virkelig stærk, så du skal nok komme hel ud på den anden side :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej lige præcis. Så slap dog lige lidt af. Men jaja. Barnligt.

   Ja, det var virkelig skønt bare at få det ud gennem dankortet og forkæle sig selv lidt.

   Tak! :) Jeg synes også virkelig de er blevet gode. Ligger en lille billedserie op imorgen - og de var jo faktisk forholdsvis nemme at lave! (og fantastisk overspringshandling i øvrigt)

   Mange tak, og virituel krammer lige tilbage! :) Hvor er du sød.

   Slet