Afdelinger i Rodebutikken

mandag den 10. september 2012

Anal-kabalen

.. er ved at gå op. Eller. Der arbejdes på det.
Har besluttet, at det må prøves. Jeg stoler på manden, og når han nu så gerne vil, så skader det vel ikke at prøve. Har købt olie og glidecreme, udført selvterapi på mig selv (noget med nogle vejrtrækningsøvelser), og har fået talt med ham om reglerne, med ryggen til og slukket lys. Ellers blev det altså for pinligt. Det er for fanden min numse vi taler om!

Men nu skal det altså ske. Snart. Skal faktisk lige have tid, hvor nedern det end lyder. Har tonsvis af arbejde i denne uge, og sene aftener med læsning. Og så har jeg jo også fødselsdag denne uge. Sikke en masse at overskue, og ugen er ikke engang begyndt.

Anyways, jeg er klar til det der bagdørssport. Når jeg lige har talt til 10.

...1000 gange.

// Over and Out

7 kommentarer:

 1. Mange tak for mandagens griner og virkelig virkelig undskyld for, at jeg griner røven i laser(nu vi alligevel snakker om det parti), men det er simpelthen for sjovt - thumbs up for at du lægger det op på nettet :D
  Jeg har det selv på samme måde, som du skrev i dit forrige indlæg med dit bagparti, så jeg kan godt forstå dig! Men du må lige komme med en update ;)

  Hilsen en ny fast læser! Elsker din humoristiske og ærlige skrivemåde..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind mange tak for rosen, og velkommen til! Jeg håber du bliver hængende :) Og jeg lover at komme med en update ;)

   Slet
 2. Det er nok lidt ligesom når fyren gerne vil komme i munden på én. Der skal noget overtalelse tilbi starten. Og så finder msn ud det.

  SvarSlet
 3. Jeg har endnu ikke mødt en mand som ikke syntes at analsex var frækt.. Til gengæld er jeg så heldig at have mødt en som synes jeg er så fræk og spændende i sengen at han endnu ikke har noget stort behov for faktisk at bevæge sig den vej..

  Jeg prøvede anal-sex på et tidspunkt og kan konstatere at det skal være noget du gør fordi du selv synes det kunne være frækt/spændende/interessant at prøve.. Jeg prøvede det for min daværende kærestes skyld, og fandt oplevelsen enormt ydmygende.

  Dertil kommer at kvinder jo ikke er indrettet med særligt følsomme punkter i den del af kroppen, så for mig personligt var der absolut ikke noget spændende i det.. Jeg kunne ikke andet end vente på at det var overstået..

  Jeg kan forstå at mænd synes det er spændende. Det er jo deres mest erogene zone der stimuleres ekstra af at tage dig et sted hvor du strammer meget mere om ham end du ellers på nogen måde kan.. Plus at det stadig er lidt tabu/forbudt..

  Jeg vil erkende at jeg er partisk, fordi jeg har haft en dårlig oplevelse. Hvis din Handy gør det rigtigt og du selv er nysgerrig kan det garanteret være enormt frækt..

  Jeg har forresten været fast læser i et stykke tid, jeg synes du skriver enormt spændende, levende og indlevende :) Keep up the good work!

  SvarSlet
 4. held og lykke med det! Min kæreste og jeg prøvede det i fuldskab en nat - og jeg begyndte at tudbrøle!! Det gjorde så fucking ondt, at jeg ikke kunne klare det! Men okay, vi havde ikke alt det "gear", som du har købt. Men tag det stille og roligt, for altså, det gjorde pisse hamrende ondt på mig :-(

  SvarSlet
 5. Jeg synes det er kan være det gode lidt sjældne krydderi.
  Første gang er det VIRKELIG en grænse, der skal overskrides, men er han blid og passer på dig, kan det være ret fint.
  Ligesom den anonyme skrev med at mænd altid vil komme i munden. De første par gange er det temmelig weird det der sæd. Men jeg synes jeg er blevet helt vandt til det med tiden.

  Hej!

  SvarSlet
 6. Husk stimuli til klitten, så er det toppen - vibrator.

  SvarSlet