Afdelinger i Rodebutikken

fredag den 24. februar 2012

Er det ok at hade livet?

Bare nogle gange?
Det gør jeg i hvert fald lige nu. Bedsterne har lige fået regningen på begravelsen fra bedemanden. Luften er tyk af forargelse og dårlig stemning. Halleluja. 40.000 danske dadler for at lægge et menneske i jorden.

Og nu er Bedsterne meget fortørnede, da de mener at min far har brugt unødigt mange penge på foretagendet, og de i øvrigt aaaaaldrig har sagt ja til alle de ting. Hmm. Løgn. Med løgn på. Og så titter min ellers gode Bedstemors mørke side frem. "vi behøver da heller ikke en sten!", og "10 års gravplads?? Det behøver vi da ikke". Ej men så kom dog ind i kampen, altså. DU behøver ikke nødvendigvis en sten og DU får ikke nødvendigvis glæde af en gravplads i 10 år, men det gør JEG. Mange tak. OG min bror. Og min mor fortjente det. Og desuden sagde både du og Bedstefar ja til planen, og min far har ringet til dem HVER gang der var en eneste lille fucking beslutning der skulle tages- ligefra annoncetekst i Berlingerne, til blomster og fucking farve på URNEN! (vidste I i øvrigt at disse findes i 12 velassorterede farver fra hvid, grøn, blå, rød, lilla, til sort,og klassisk ler? Og så ovenikøbet i miljøvenligt materiale).
Christ altså! Og nu sidder hun og surmuler mens hun mumler: "det er fanme dyrt at dø Idag". Ja, men det er sgu nok heller ikke lige fordi hun havde planlagt det! Sure, gamle rejekælling. Ja undskyld mit franske, men noglegange er hun simpelthen bare så strid. Min mor fortjener det bedste, bum. Og nu ikke noget med at begynde på sangen med "jamen det kan være de ikke har råd". Min bare r**. De har penge. Ikke i det uendelige, men nok. Så de skal bare knytte. Det er fanme da deres eneste barn! Forstår virkelig ikke problematikken. Hvis det var mit barn, havde kun det bedste været godt nok.

Så som I kan høre, er der liv og glade dage i udkantsdanmark.

Jeg vil hjem til Husum...

Og gider heller ikke mere af det her dødspjat. Det er så dumt. Og åndssvagt. Og fuldstændig urimeligt.

Mødre dør da ikke bare? Gør de vel...

Jeg savner dig, mor..

// over and out fra dysterdanmark

12 kommentarer:

 1. Åh, søde Rodebutik. Når jeg læser dit indlæg, så får jeg en kæmpe lyst til at give dig en meget stor krammer!
  Og nogle gange må man gerne hade livet, og synes det hele er uretfærdigt og ondt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan mærke en virtuel krammer- og den er næsten ligeså go. Tak søde Lullie. Håber du får en god fest i aften.

   //Rodebutikken

   Slet
 2. Gamle mennesker er bare ofte bitre og irriterende (det må jeg godt sige, fordi min bedste er på samme måde ;) gu fanden er din mor det værd! Skynd du dig hjem til Husum <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Bitter er ikke ordet! Nogle gange er hun mere bitter end bitterfissen Bethany.
   Jeg skrider hjem til Husum imorgen. Indtil da har jeg min bedstefar a hygge mig med- har bestemt mig for a forsøge at ignorere bedstes spydigheder.

   //Rodebutikken

   Slet
 3. Årh skat <3 det er jeg virkelig ked af, irriterende de skal sige såen... :( så bliver det godt på torsdag, så skal vi trøstespise med kage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kærlighed på trøstespisning! <3

   //Rodebutikken

   Slet
 4. Ja det var da lige en ekstra lort oven på det hele. splid og brok i familien. øv.
  måske, ja kun måske, er det deres måde at komme af med tomløsheden? Det er ikke til at vide, men ja, din mor skal da have en ordentlig begravelse, både for hendes og jeres skyld.
  Men ja, der er ikke rigtigt noget at sige til, at du hader på verdenen ligenu, det er jo helt forståeligt. Håber dog, at du med tiden mere vil mindes hende, have hende i hjertet og tænke på hende, end at sørge. Kram herfra <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for trøst og støtte- det er nok bare et tegn på afmagt, men alligevel.

   Tak for kram <3

   //Rodebutikken

   Slet
 5. Det er måske nok ikke en "rigtig" undskyldning, men mon ikke at de vel nok også bare inderst inde er helt rundt på gulvet oppe i hovederne over tabet, og lidt savner nogle at skyde skylden på?!

  Uanset, så har du min dybeste medfølelse, det er fandeme ikke i orden, den måde verden behandler dig på for tiden!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan godt være.. Men alligevel. Øjh.

   Tusind tak for støtte- synes altså også a livet har valgt a sende lige livlig meget bræk i min retning den seneste tid.

   //Rodebutikken

   Slet
 6. Nærige bedste, kan godt forstå du trænger til at komme hjem :- )
  Knus

  SvarSlet
 7. Jah jeg sys godt nok hun strammede den igår. Dog er min lillebror kommet mig til undsætning Idag- det hjælper.

  Tak for trøst! :)

  //Rodebutikken

  SvarSlet